02 / 02 / 2018

Telecomanda Smart

Telecomanda Smart

Noua telecomanda a aparatelor de aer conditionat Inventor va deveni partenerul dvs. de nadejde. Cu toate ca telecomanda este considerate a fi doar un dispozitiv pentru schimbarea setarilor aparatului, aceasta noua telecomanda poate fi folososita si pentru a obtine o autodiagnoza a defectiunilor aparatului.

Setarea aparatului de aer conditionat

In functie de modelul pe care l-ati achizitionat, puteti controla viteza ventilatorului, pozitionarea flapsului pentru mai buna dirijare a fluxului de aer si puteti programa notificarile pentru curatarea filtrelor, prin simpla apasare a unui buton:

  • Economisiti energie

Cu ajutorul celor 4 trepte disponibile, puteti acum sa reglati viteza ventilatorului unitatii interioare, pentru ca temperatura dorita sa fie obtinuta mai repede, astfel asigurand economii maxime de energie electrica.

  • Extindeti durata de folosire a aparatului dumneavoastra

Curatarea filtrelor nu mai este o problema, acum putand sa va programati notficarile pentru curatarea filtrelor. Dupa activarea notificarilor automate pentru curatarea filtrelor, va veti putea bucura de aer curat si proastpat, cu costuri mici de utilizare si mentenata.

  • Bucurati-va de un nivel absolut al confortului

Ati gasit, in sfarsit, pozitia perfecta a flapsului, pentru dirijarea eficienta a aerului in toata incaperea? Daca da, puteti bloca flapsul cu ajutorul telecomenzii inteligente iar sistemul va retine pozitia flapsului. Multumita acestei functii, de fiecare data cand veti porni aparatul, flapsul se va pozitiona automat la unghiul emorat, oferind astfel cel mai eficient nivel de incalzire/racire.

  • Meniul Hotel

Meniul Hotel este compus din mai multe functii gandite special pentru a contribui la operarea cat mai eficienta a aparatelor de aer conditionat in hoteluri. Intervalul de temperature poate fi blocat cu usurinta, astfel utilizatorii finali sa nu poata seta temperature extreme (pe cald sau pe rece), asigurand economii de energie cu pana la 70% mai mari si prelungirea duratei de utilizare a aparatului.

Obtineti control absolut asupra aparatului dumneavoastra

Telecomanda inteligenta va poate oferi o diagnoza completa si detaliata a masuratorilor si defectiunilor, ajutandu-va sa economisiti timp si un rezultat pozitiv.

  • Calitatea rezultatului

Profitati de functiile disponibile cu telecomanda smart, pentru a face verificarea tuturor puncte de masurare: temperatura incaperii, senzorii de temperatura ai unitatilor interioare si exterioare, senzorul de ambianta al unitatii exteriorare si a compresorului.

  • Sistem de protectie al compresorului

Pentru a va convinge ca telecomanda inteligenta este cu adevarat un partener de nadejde, aceasta va afisa urmatoarele simboluri, pentru o diagnoza cat mai precisa: puterea de masurare a senzorului, Amperajul, frecventa compresorului si a tensiunea de Intrare, etc.

  • Actualizare instantanee in caz de deterioare

Cu ajutorul meniului imbunatatit al telecomenzii, puteti avea o privire de ansamblu, mult mai corecta asupra functionarii unitatilor. Puteti obtine informatii despre ultima avarie memorata si, de asemenea, despre pozitiile valvei electronice de expansiune. Control absolut si super-performanta aparatului dumneavoastra.

Profitati de beneficiile oferite de telecomanda inteligenta, disponibila cu toate unitatile cu montare pe perete, multi split si comerciale.