Ce este un MENIU HOTEL?

Meniul de Hotel este un grup de functii special proiectate pentru aparatele de aer conditionat pentru a reduce consumul de energie electrica si pentru a imbunatati performantele aparatului in interiorul hotelului. Un meniu special de pe telecomanda permite ajustarea cu usurinta a functiilor de baza a fiecarui aparat de aer conditionat din hotel. In acest mod se poate face o economie de pana la 70% a energiei electrice si asigura o functionare corespunzatoare a aparatelor.
Meniul de Hotel ii permite administratorului sa seteze temperatura de la 17°C la 24° pentru Racire si de la 25°C la 30°C. (EXEMPLU: Administratorul poate seta o temperatura minima permisa pentru racire de 24°C. Acest lucru inseamna ca daca un client al hotelului alege o temperatura mai scazuta decat temperatura permisa, aparatul de aer conditionat va continua sa functioneze la 24°C). In acest mod clientul hotelului nu are permisiunea de a seta o temperatura de functionare extrema in Racire sau Incalzire.
Aparatul de aer conditionat este blocat la o temperatura scazuta si chiar daca clientul doreste sa coboare mai mult temperatura decat este programat, acest lucru este imposibil. Cu ajutorul acestei functii, puteti sa faceti o economie de pana la 70% la energia electrica.
Meniul Hotel va asigura cea mai buna calitate a aerului, atat pentru dumneavoastra cat si pentru ocupantii celorlalte camere, multumita functiei de memento pentru inlocuirea filtrului. Cel mai important beneficiu, si anume consumul de energie, rezulta din faptul ca un aparat de aer conditionat curat consuma mult mai putin, in comparatie cu un aparat de aer conditionat care nu este intretinut corect.
Telecomanda unui aparat de aer conditionat ofera functii multiple aditionale. Acestea permit clientului sa se bucure de conditii ideale la interior. Functia de Autorestart, Blocarea aerului rece sa intre la interior in timpul functionarii pe Incalzire, Ajustarea temperaturii sau Memorarea pozitiei flapsurilor, sunt doar cateva din functiile care pot asigura calitatea ridicata a aerului generata de aparat, in camera de hotel.
Principalul avantaj al tehnologiei Wi-Fi este acela ca da administratorului posibilitatea de a avea o conexiune directa cu aparatul de aer conditionat. Legatura directa ofera posibilitatea de a porni sau opri aparatele, verificarea temperaturii sau a functiilor fara sa mai fie nevoie de prezenta fizica a acestuia.
Folosirea cu usurinta a acestui sistem de control si fara nici un cost, poate furniza firmei dvs nu numai o reducere a costurilor prin reducerea consumului de energie electrica prin limitarea timpului de functionare a aparatului de aer conditionat, dar poate de asemenea poate sa fie eficient prin transmiterea directa a tuturor informatiilor direct pe telefonul inteligent sau pe tableta dvs.

Gasiti mai jos specificate, principalele functii:

- Pornirea si Oprirea aparatului de aer conditionat (unul cate unul sau toate odata)
- Ajustarea temperaturii din camera si limitarea intervalului de temperaturi, pentru a preveni temperaturile extreme de Racire sau Incalzire
- Schimbarea timpului de pre-reacire sau pre-incalzire a camerei.
Toate functiile de mai sus ofera un confort administratorului din cauza ca aparatele pot sa fie reglate in conformitate cu nevoile clientilor in cel mai eficient mod. Pentru a conecta Meniul de Hotel cu o telecomanda centralizata si cu un card de camera, este necesara instalarea unui panou suplimentar. Meniul de control nu anuleaza celalalte functii ale Meniului de Hotel sau WiFi. Puteti folosi orice functie doriti de fiecare data pentru a avea conditiile optime cu un cost redus!

Biblioteca Media pentru Meniu Hotel

Manual Utilizator

Toate noutatile in casuta ta de mail

Inregistreaza acum adresa ta de mail pentru a primi toate noutatile de care esti interesat.