Termeni de utilizare

Folosirea acestui site face obiectul termenilor citati mai jos. Utilizarea acestuia implica faptul ca vizitatorul / utilizatorul a studiat, inteles si acceptat toti termenii de utilizare. In cazul in care vizitatorul / utilizatorul nu este de acord cu termenii de utilizare din prezentul articol, el nu ar trebui sa faca uz de servicii si continutului site-ului.

Acesti termeni de utilizare pot fi revizuiti si actualizate in orice moment, fara notificare. Va rugam sa verificati in mod regulat termenii de utilizare ai prezentei legi ca utilizarea in continuare inseamna ca acceptati aceste schimbari.

Protectia datelor cu caracter personal

Societatea recunoaste importanta securizarii datelor cu caracter personal si a luat toate masurile necesare folosind metodele cele mai moderne si avansate pentru a asigura o siguranta maxima. Toate informatiile referitoare la datele personale ale utilizatorilor sunt protejate ca fiind confidentiale in conformitate cu legislatia in vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

In orice caz, compania isi rezerva dreptul de a modifica termenii de protectie a datelor cu caracter personal, fara avertisment, in conformitate cu cadrul de reglementare aplicabil. Utilizatorii / vizitatorii site-ului nostru sunt rugati sa verifice la intervale regulate, astfel de termeni pentru orice modificari, deoarece continuarea utilizarii implica faptul ca accepta toate posibilele modificari.

Gestionarea si protectia datelor cu caracter personal vizitatorului / utilizator de pe site-ul nostru este reglementata de prezenta sectiune si dispozitiile relevante din Legea Romana (Legea nr. 677/2001) privind protectia individuala si protectia datelor cu caracter personal, completate si de legislatia europeana (Directiva 95/46/CE si 97/66/CE). Acesti termeni sunt stipulati prin luarea in considerare atat a cresterii rapide a tehnologiei si in special a internetul. In acest context, orice modificari vor fi supuse acestei sectiuni.

Cookie-urile

Cookie-urile sunt mici arhive text trimise de catre un site web, salvate pe hard disc al fiecărui vizitator - utilizator si nu au acces la nici un fel de document sau arhiva a computerului. Cookie-urile joaca un rol important in functionarea generala a Internetului deoarece contribuie la optimizarea experientei de navigare utilizatorului pe Internet. Ele sunt folosite pentru ca vizitatorul sa aibe un acces mai usor la continut, in scopuri statistice, in scopul de a arata domeniile in care serviciile companiei sunt mai utile sau populare, sau in scopuri de marketing. Compania noastra foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta dvs. atunci cand utilizati site-ul nostru, precum si pentru a pastra informatiile care sunt utilizate pentru necesitatea unor studii statistice si de a salva produsele preferate pentru o anumita perioada de timp. Vizitatorului site-ului companiei poate personaliza browser-ul sau intr-un mod care il va avertiza, fie pentru utilizarea cookie-urilor in servicii specifice ale site-ului sau acestuia nu i se va permite utilizarea cookie-urilor. In cazul in care vizitatorul - utilizatorul serviciilor si pagini nu doreste sa utilizeze cookie-uri pentru identificarea lui, el nu poate avea acces in continuare la aceste servicii.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului nostru de pe internet, inclusiv, cu titlu indicativ, cele mai distinctive titluri, texte, semne, imagini, grafice, fotografii, desene, ilustratii, serviciile furnizate etc. constituie dreptul de autor al companiei si este protejat, in conformitate cu dispozițiile relevante din dreptul roman, legislatia europeana si conventiile internationale. Orice copiere, transfer sau crearea unor lucrari derivate bazate pe un astfel de continut sau induce in eroare publicul cu privire la identitatea furnizorului este interzisa. Reproducerea, republicarea, incarcarea, copierea, stocarea, comunicarea sau transmiterea sau orice alta utilizare sau modificarea a continutului in orice mod sau mijloace pentru scopuri comerciale sau de alta natura este permisa numai cu acordul prealabil scris al societății beneficiare sau al oricarui alt titular al drepturi de autor. Numele, imaginile, logo-urile si marcile citate cu produsele companiei sunt active ale companiei, protejate de legile privind marcile comerciale etc. Utilizarea acestora in site nu acorda in niciun caz un permis sau dreptul de utilizare de catre terti.

Parti individuale ale continutului pot fi in mod exceptional stocate sau copiate pe un calculator personal simplu, strict pentru uz personal, fara intentia de exploatare comerciala sau alta si intotdeauna cu conditia ca sursa oricarei parti individuale ale continutului stocat sau copiat este citata in orice moment, in cazul in care acestea sunt destinate exclusiv pentru uz personal. Prezenta clauza nu se considera in nici un caz ca o cesiune sau transferul drepturilor de autor in orice mod.

Orice altceva este continut in paginile electronice ale site-ului nostru si constituie o marca comerciala stabilita sau un produs protejat prin dreptul de autor al unui tert intra in domeniul de responsabilitate al tertului si nu are nimic de-a face cu site-ul nostru.

Obligatiile vizitatorilor / utilizatorilor

Vizitatorul site-ului nostru trebuie, pe de o parte sa respecte normele si dispozitiile dreptului roman, european si international si legislatia relevanta care reglementează telecomunicatiile, iar pe de alta parte trebuie sa se abtina de la orice utilizare ilegala si abuziva a continutului si serviciilor site-ului nostru. Mai mult, el trebuie sa se comporte intr-un mod adecvat, un fel si discret in timpul vizitei si utilizarea site-ului nostru, intrucat adoptarea unor practici de concurenta neloiala sau de alt tip, care sunt contrare netiquette (Codul de INTERNET - Comportamentul utilizatorilor) este interzisa in mod expres. Orice daune provocate site-ului nostru, ca rezultat al vizitatorului - abuzul utilizatorului sau un abuz al serviciilor relevante se incadreaza exclusiv in domeniul sau de responsabilitate.

Prin prezenta se convine in mod expres ca, in cazul in care orice actiune, revendicare, administrativa sau judiciara, care rezulta din orice forma de incalcare din partea dvs., si care este indreptata impotriva site-ul nostru, sa isi asume obligatia de a participa la procedurile judiciare si sa despagubeasca site-ul nostru, chiar daca vor fi fortati sa platească compensatii sau alte cheltuieli.

Limitarea Retelei

Compania, isi exercita toate eforturile pentru a se asigura, fara a garanta si, in consecinta, fiind raspunzatoare, pentru o precizie maxima, claritate, caracterul complet, corectitudinea si disponibilitatea informatiilor si continutul site-ului nostru. In nici un caz, inclusiv prin neglijenta, compania noastra nu este raspunzatoare pentru orice daune eventuale cauzate vizitatorului sau utilizatorului, ca urmare a utilizarii site-ului nostru.

Orice informatii si servicii disponibile sunt furnizate "asa cum sunt", fara nici un fel de garantie, expresa sau implicita, din partea companiei, iar compania renunta in mod expres la toate garantiile, chiar si garaniile cu privire la vandabilitatea sau potrivirea acestora.

Societatea in nici un caz nu garanteaza o aprovizionare neintrerupta, fara erori sau chiar virusi de continut si servicii prin intermediul site-ului său.

Link-uri catre alte site-uri

Compania noastra nu este responsabila pentru continutul si serviciile altor site-uri care sunt accesibile prin intermediul site-ul sau prin intermediul link-urilor, hyperlink-uri sau bannere publicitare, si nu garanteaza disponibilitatea continutului sau serviciilor acestora. Orice probleme care pot aparea in timpul utilizarii vizitatorului / utilizatorului de orice alte site-uri de internet accesibile prin intermediul site-ului nostru intra exclusiv si numai in aria de responsabilitate a site-urilor de internet respective, la care trebuie sa se refere. Accesul la alte site-uri de internet prin intermediul site-ului nostru este oferit numai pentru confortul utilizatorului si in nici un caz nu creeaza nici un angajament de orice natura, in oricare dintre partile implicate.