Dezumidificator cu Senzor inteligent de uscare a hainelor & flaps 4D!

 • Design unic care modernizează fiecare spațiu
 • Uscati hainele imediat, eficient și mai ales economic!
 • Protectie antibacteriana pentru o atmosfera perfect igienica și curata.
 • Flapsul 4D, pentru rezultate imediate și de inalta calitate.
 • Rezervor mare de apa pentru functionarea continua și fara probleme a dezumidificatorului!
Not available in Romanian market

Bucurati-va de conditii ideale in caminul dvs. și creati un mediu relaxant și placut, fara sunete deranjante si fara umiditate. Desigur, ceea ce face alegerea acestei serii de dezumidificatoare solutia ideala este tehnologia avansata și rezultatele impresionante si silentiozitatea absoluta!

Designul permite ușurinta și precizia in utilizare. Panoul tactil al dezumidificatorului inteligent va permite cu o simpla atingere a unui buton - una dintre nenumaratele caracteristici ale panoului de control al dispozitivului - sa aveti precizie si raspuns rapid in alegerile dvs. și, bineinteles, in rezultatele dezumidificarii oferite de dezumidificatorul inteligent.

Functia de blocare, astfel incât copiii sa nu aiba posibilitatea de a porni dispozitivul sau de a modifica setarile acestuia atunci când nu sunt sub supravegherea dumneavoastra.

Programati cu exactitate timpul de utilizare folosind temporizatorul de 8 ore pentru a evita functionarea inutila a dispozitivului.

Mutati cu usurinta aparatul, oriunde si oricand doriti. Rotitele integrate va ofera posiblitatea obtinerii unor rezultate excelente prin mutarea aparatului acolo unde este nevoie.

Ajustati functia de dezumidificare! Cu functia Repornire automata nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intreruperea curentului, deoarece dispozitivul, in acest caz, va continua sa functioneze din punctul in care s-a oprit de indata ce curentul revine, oferind conditii ideale in caminul tau!

Reglati eficient functionarea dispozitivului dvs. gratie afișajului “Umiditate ambientala”, care ofera informatii imediate și exacte cu privire la nivelurile de umiditate din casa. Verificati valoarea umiditatii pe afișajul digital al dezumidificatorului și reglati- l asigurând o functionare eficienta in functie de nevoile dumneavoastra.

Aflati cu doar o privire situatia nivelului de apa din rezervorul dezumidificatorului. Rezervorul este transparent sau are un punct transparent care indica care este nivelul apei, ce permite dezumidificarea fara probleme.

Asigurati functionarea aparatului fara griji, deoarece, datorita sunetului de avertizare, sunteti informat la timp de indata ce rezervorul de apa este plin, in timp ce dezumidificatorul iși oprește functionarea imediat. Bucurati-va de niveluri excelente de umiditate fara a va face griji cu privire la posibilitatea de revarsare.

Bucurati-va de o functinare sigura a dezumidificatorului dvs datorita functiei de protectie la prea plin. Cand rezervorul se umple, dezumidificatorul se opreste automat si indicatorul de plin se aprinde pentru a va informa ca trebuie sa goliti rezervorul.

 • SMR-25L
 • Capacitate de dezumidificare 25 L / 24 H
 • Consum
  (26.7℃ 60%RH- nivel umiditate relativa)
  247 W
 • Nivel zgomot 39 db(A)
 • Debit aer 125/180/205 m³ / h
 • Capacitate rezervor apa 4.0 L
 • Dimensiuni
  (LxAxH)
  454x526x287 mm
 • Greutate neta 15.8 kg
 • Agent frigorific R290
 • Temperatura incaperii 5 - 35

Beneficiaza de functia de dezumidificare continua pentru rezultate imediate in locurile unde este necesar acest lucru. Cu ajutorul acestei functii, aparatul se comporta ca un catalizator in conditii cu o mare cerere precum uscarea hainelor sau camere inundate, eliminand umezeala rapid si eficient.

Uita de golirea continua a rezervorului de apa datorita functiei de drenaj continuu. Ataseaza un furtun in spatele aparatului si capatul celalalt pune-l intr-un sifon de scurgere. In aces mod apa colectata in timpul procesului de dezumidificare se va scurge direct in sifon.

Protejati-va aparatul și asigurati-va cea mai buna și mai eficienta functionare cu filtrul de curatare a aerului care impiedica patrunderea particulelor de praf in dezumidificator, contribuind la prelungirea duratei de viata a aparatului.

Asigurati performanta maxima a dezumidificatorului, pe intreaga perioada de utilizare, cu ajutorul functiei de degivrare inteligenta. In cazul formarii ghetii, compresorul se va opri iar ventilatorul va continua sa functioneze pana cand stratul este eliminat.

In cazul unui comportament neobișnuit, unitatea va afișa codul de eroare pe ecran, notificându-va imediat despre eroare, astfel incât sa puteti sa o corectati imediat, daca este necesar.

Dezumidificatoarele cu compresor produse de catre Inventor se disting prin consumul lor foarte redus. Daca incaperea dvs. are incalzire adecvata (mai mare de 15 ° C), economisiti bani și energie alegând dezumidificatorul Inventor care se potrivește nevoilor dumneavoastra.

Protejati-va aparatul asigurând o durata de viata mai lunga a compresorului, datorita intârzierii in timpul pornirii și opririlor frecvente, care protejeaza compresorul de eventuale deteriorari.

Dispozitivul poate detecta scurgerea agentului frigorific și va afișa codul de eroare corespunzator pe ecranul digital, asigurând protectia caminului tau.

Dezumidificatorul are in componenta sa agent frigorific ecologic de tip R290, ce are impact redus asupra mediului, fara un impact negativ asupra stratului de ozon. Asigurati-va niveluri excelente de umiditate in casa, protejând in același timp mediul inconjurator.

Dezumidificatorul este dotat cu un compresor ce poate functiona intr-un interval de temperatura de la 5 ℃ si pana la 35 ℃.

Dezumidificatorul are 2 programe de uscare a hainelor, oferindu-va posibilitatea de a alege de fiecare data programul care se potrivește nevoilor dumneavoastra. Cele doua programe sunt Auto și Manual. Cu Auto nu este nevoie sa faceti nici o reglare, deoarece senzorul inteligent cu care este echipat dispozitivul detecteaza hainele umede, directionând aerul in acel punct și, ca urmare, hainele se usuca rapid, economisind bani și timp, in timp ce cu programul Manual puteti sa reglati viteza și mișcarea fantei pentru o uscare eficienta in cazurile in care senzorul nu poate avea contact direct cu hainele umede.

Biblioteca media pentru Dezumidificator Smart

Manual Utilizare - Poze de Inalta Rezolutie - Specificatii Tehnice

Toate noutatile in casuta ta de e-mail

Inregistreaza-te acum cu adresa ta de e-mail si vei primi newsletter-ul Inventor cu toate noutatile despre produsul pe care il vrei