Dezumidificator Rise Pro cu tehnologie Zeolith fara compresor, tehnologie ultraviolet de tip C si, ionizator si indicator luminos de umiditate!

 • Solutia ideala pentru incaperile cu temperaturi scazute datorita tehnlogiei Zeo Gen cu Zeolit
 • Atmosfera curata si sanatoasa, fara particule daunatoare, cu tehnologia eficienta ultraviolet de tip C
 • Senzatie absoluta de prospetime datorita ionizatorului incorporat care neutralizeaza particulele daunatoare din incapere
 • Control direct si precis al nivelului de umiditate din camera dvs. datorita indicatorului luminos de umiditate
 • Configurare usoara a dispozitivului de oriunde v-ati afla, prin intermediul telefonului sau tabletei, datorita gestionarii inteligente prin Wi-Fi
Not available in Romanian market

Reduce consumul de energie si economiseste bani. Cu ajutorul acestei functii aparatul functioneaza in mod econom si conumul este redus la jumatate (330Watt).

Datorita evacuarii de aer cald (cu 10°C pana la 12°C mai cald decat temperatura camerei) si impreuna cu dezumidificarea aerului, temperatura camerei este imbunatatita in mod economic si eficient.

Creați condiții optime în camera dvs. cu un consum redus de energie datorită funcției de dezumidificare inteligentă. Dezumidificatorul selectează automat nivelul de umiditate în funcție de temperatura camerei, oferind întotdeauna condiții ideale de confort și economie, deoarece elimină umiditatea, sporind eficiența încălzirii.

Fluxul de aer este distribuit uniform imbunatatind cu usurinta calitatea aerului. Datorita functiei Swing Louver, miscarea este activata, iar aerul este distribuit in mod egal in fiecare parte a camerei, oferind rezultate rapide si confort suplimentar.

Functia de blocare, astfel incât copiii sa nu aiba posibilitatea de a porni dispozitivul sau de a modifica setarile acestuia atunci când nu sunt sub supravegherea dumneavoastra.

Bucurați-vă de liniște absolută care combină un nivel sonor scăzut de operare cu o atmosferă igienică eficientă și plăcută în locul dvs.

Reduce rapid umezeala in spatii in care aceasta a crescut in mod considerabil. Modul avansat Turbo imbunatateste extragerea aerului si readuce in mod eficient un nivel confortabil de umezeala, intr-o perioada scurta de timp.

Programati cu exactitate timpul de utilizare folosind temporizatorul de 8 ore pentru a evita functionarea inutila a dispozitivului.

Ajustati functia de dezumidificare! Cu functia Repornire automata nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intreruperea curentului, deoarece dispozitivul, in acest caz, va continua sa functioneze din punctul in care s-a oprit de indata ce curentul revine, oferind conditii ideale in caminul tau!

Aflati cu doar o privire situatia nivelului de apa din rezervorul dezumidificatorului. Rezervorul este transparent sau are un punct transparent care indica care este nivelul apei, ce permite dezumidificarea fara probleme.

 • RS-WUI-08L
 • Capacitate de dezumidificare 8 L / 24 H
 • Consum
  (26.7℃ 60%RH- nivel umiditate relativa)
  30/330/650 W
 • Nivel zgomot 38 db(A)
 • Debit aer 90/120/150 m³ / h
 • Capacitate rezervor apa 2.5 L
 • Dimensiuni
  (LxAxH)
  537 x 358 x 213 mm
 • Greutate neta 15.8 kg
 • Agent frigorific 8.8
 • Temperatura incaperii 1 - 35

Asigurati functionarea aparatului fara griji, deoarece, datorita sunetului de avertizare, sunteti informat la timp de indata ce rezervorul de apa este plin, in timp ce dezumidificatorul iși oprește functionarea imediat. Bucurati-va de niveluri excelente de umiditate fara a va face griji cu privire la posibilitatea de revarsare.

Bucurati-va de o functinare sigura a dezumidificatorului dvs datorita functiei de protectie la prea plin. Cand rezervorul se umple, dezumidificatorul se opreste automat si indicatorul de plin se aprinde pentru a va informa ca trebuie sa goliti rezervorul.

Beneficiaza de functia de dezumidificare continua pentru rezultate imediate in locurile unde este necesar acest lucru. Cu ajutorul acestei functii, aparatul se comporta ca un catalizator in conditii cu o mare cerere precum uscarea hainelor sau camere inundate, eliminand umezeala rapid si eficient.

Uita de golirea continua a rezervorului de apa datorita functiei de drenaj continuu. Ataseaza un furtun in spatele aparatului si capatul celalalt pune-l intr-un sifon de scurgere. In aces mod apa colectata in timpul procesului de dezumidificare se va scurge direct in sifon.

Protejati-va aparatul și asigurati-va cea mai buna și mai eficienta functionare cu filtrul de curatare a aerului care impiedica patrunderea particulelor de praf in dezumidificator, contribuind la prelungirea duratei de viata a aparatului.

In cazul unui comportament neobișnuit, unitatea va afișa codul de eroare pe ecran, notificându-va imediat despre eroare, astfel incât sa puteti sa o corectati imediat, daca este necesar.

Biblioteca media pentru Dezumidificator Rise Pro

Manual Utilizare - Poze de Inalta Rezolutie - Specificatii Tehnice

Toate noutatile in casuta ta de e-mail

Inregistreaza-te acum cu adresa ta de e-mail si vei primi newsletter-ul Inventor cu toate noutatile despre produsul pe care il vrei