Marele mic! Dezumidificator combinat cu design inteligent pentru economia de spatiu, capacitate de 12 litri si tehnologie ultravioleta de tip C si ionizator!

 • Economisiti spatiu cu o flexibilitate de neegalat cu designul “Pick up & turn”
 • Rezervor de apa impresionant de mare de 12 litri cu 4 niveluri de alegere pentru a se potrivi nevoilor dvs.
 • Neutralizarea eficienta a virusilor si bacteriilor si atmosfera curata fara praf si alergeni datorita tehnologiei ultraviolete de tip C si a ionizatorului
 • Utilizare fara griji, fara golirea constanta a recipientului, cu ajutorul modului Bucketless
 • Control direct si precis al nivelului de umiditate din camera dvs. datorita luminii indicatorului de umiditate
Not available in Romanian market

Bucurați-vă de liniște absolută care combină un nivel sonor scăzut de operare cu o atmosferă igienică eficientă și plăcută în locul dvs.

Controlati unitatea in orice moment, chiar si atunci cand nu sunteti acasa sau la birou. Bucurati-va de conditii ideale si economisiti energie. Descarcati gratuit aplicatia din Google Play sau App Store si creati mediul dorit, oricand doriti, cu ajutorul tehnologiei inteligente Wi-Fi. Aplicatia va permite sa operati aparatul, sa creati scenarii personalizate in functie de rutina dvs zilnica, de nevoile locului dvs. si de prognoza meteo, precum si optiunea sa partajati dispozitivul cu oricine doriti.

Creați condiții optime în camera dvs. cu un consum redus de energie datorită funcției de dezumidificare inteligentă. Dezumidificatorul selectează automat nivelul de umiditate în funcție de temperatura camerei, oferind întotdeauna condiții ideale de confort și economie, deoarece elimină umiditatea, sporind eficiența încălzirii.

Beneficiaza de functia de dezumidificare continua pentru rezultate imediate in locurile unde este necesar acest lucru. Cu ajutorul acestei functii, aparatul se comporta ca un catalizator in conditii cu o mare cerere precum uscarea hainelor sau camere inundate, eliminand umezeala rapid si eficient.

Uscati hainele in mod eficient si sanatos, cu ajutorul functiei de Uscare Haine. Amplasati uscatorul de rufe intr-o camera mica (cu usa inchisa) si activati functia de Uscare Haine. Aerul evacuat asigura o prospetime si o uscare a hainelor intr-o perioada scurta de timp, in timp ce pastreaza si atmosfera uscata in spatiul respectiv.

Reduce rapid umezeala in spatii in care aceasta a crescut in mod considerabil. Modul avansat Turbo imbunatateste extragerea aerului si readuce in mod eficient un nivel confortabil de umezeala, intr-o perioada scurta de timp.

Intr-un interval de 24 de ore puteti programa cu precizie orele de functionare ale dezumidificatorului dvs evitand astfel functionarea acestuia cand nu sunteti acasa.

Protejati-va aparatul și asigurati-va cea mai buna și mai eficienta functionare cu filtrul de curatare a aerului care impiedica patrunderea particulelor de praf in dezumidificator, contribuind la prelungirea duratei de viata a aparatului.

Mutati cu usurinta aparatul, oriunde si oricand doriti. Rotitele integrate va ofera posiblitatea obtinerii unor rezultate excelente prin mutarea aparatului acolo unde este nevoie.

Ajustati functia de dezumidificare! Cu functia Repornire automata nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intreruperea curentului, deoarece dispozitivul, in acest caz, va continua sa functioneze din punctul in care s-a oprit de indata ce curentul revine, oferind conditii ideale in caminul tau!

 • CB-WUI-20L
 • Capacitate de dezumidificare 20 L / 24 H
 • Consum
  (26.7℃ 60%RH- nivel umiditate relativa)
  280 W
 • Nivel zgomot 41 db(A)
 • Debit aer (Mare/Mediu/Mic) 220/206/186 m³ / h
 • Capacitate rezervor apa 12 L
 • Dimensiuni
  (LxAxH)
  340x343x343 mm
 • Greutate neta 15 kg
 • Agent frigorific R290
 • Temperatura incaperii 5 - 35

Reglati eficient functionarea dispozitivului dvs. gratie afișajului “Umiditate ambientala”, care ofera informatii imediate și exacte cu privire la nivelurile de umiditate din casa. Verificati valoarea umiditatii pe afișajul digital al dezumidificatorului și reglati- l asigurând o functionare eficienta in functie de nevoile dumneavoastra.

Bucurati-va de o functinare sigura a dezumidificatorului dvs datorita functiei de protectie la prea plin. Cand rezervorul se umple, dezumidificatorul se opreste automat si indicatorul de plin se aprinde pentru a va informa ca trebuie sa goliti rezervorul.

Uita de golirea continua a rezervorului de apa datorita functiei de drenaj continuu. Ataseaza un furtun in spatele aparatului si capatul celalalt pune-l intr-un sifon de scurgere. In aces mod apa colectata in timpul procesului de dezumidificare se va scurge direct in sifon.

Asigurati performanta maxima a dezumidificatorului, pe intreaga perioada de utilizare, cu ajutorul functiei de degivrare inteligenta. In cazul formarii ghetii, compresorul se va opri iar ventilatorul va continua sa functioneze pana cand stratul este eliminat.

In cazul unui comportament neobișnuit, unitatea va afișa codul de eroare pe ecran, notificându-va imediat despre eroare, astfel incât sa puteti sa o corectati imediat, daca este necesar.

Protejati-va aparatul asigurând o durata de viata mai lunga a compresorului, datorita intârzierii in timpul pornirii și opririlor frecvente, care protejeaza compresorul de eventuale deteriorari.

Dispozitivul poate detecta scurgerea agentului frigorific și va afișa codul de eroare corespunzator pe ecranul digital, asigurând protectia caminului tau.

Dezumidificatorul are in componenta sa agent frigorific ecologic de tip R290, ce are impact redus asupra mediului, fara un impact negativ asupra stratului de ozon. Asigurati-va niveluri excelente de umiditate in casa, protejând in același timp mediul inconjurator.

Dezumidificatorul este dotat cu un compresor ce poate functiona intr-un interval de temperatura de la 5 ℃ si pana la 35 ℃.

Biblioteca media pentru Dezumidificator Combo

Manual Utilizare - Poze de Inalta Rezolutie - Specificatii Tehnice

Aflati mai multe

Toate noutatile in casuta ta de e-mail

Inregistreaza-te acum cu adresa ta de e-mail si vei primi newsletter-ul Inventor cu toate noutatile despre produsul pe care il vrei