2 dispozitive in 1! Dezumidificator Atmosphere XL si purificator de aer autonom pentru o atmosfera de o igiena perfecta!

 • Conditii ideale in camera ta cu aer curat si igienic fara umiditate datorita functiei autonome Smart Air Purifier
 • Adaptarea completa a dispozitivului la nevoile camerei pentru aer curat si informatii fiabile datorita senzorului PM2.5 si indicatorului de calitate a aerului
 • Atmosfera sanatoasa fara germeni, virusi, ciuperci si bacterii datorita tehnologiei ultraviolete de tip C
 • Filtru de sterilizare HEPA 97.79% pentru o calitate excelenta a aerului din camera ta, fara praf sau germeni
 • Senzatie absoluta de prospetime datorita ionizatorului incorporat care neutralizeaza particulele daunatoare din aerul din camera dvs
Not available in Romanian market
Καινοτομία Advanced Technology!

Senzorul si indicatorul de calitate al aerului PM2.5

Aparatul iși poate regla automat functionarea in functie de calitatea aerului din locuinta dvs., datorita tehnologiei de vârf a senzorului PM2.5 care detecteaza chiar și cele mai mici particule plutitoare din atmosfera, chiar și cele care nu pot fi ușor de identificat cu privirea! In același timp, indicatorul luminos și colorate ofera informatii de incredere despre calitatea aerului, permitându-va sa aveti control deplin oricând doriti și sa reduceti functionarea fara scop a aparatului și sa economisiti maximum de energie.

Controlati unitatea in orice moment, chiar si atunci cand nu sunteti acasa sau la birou. Bucurati-va de conditii ideale si economisiti energie. Descarcati gratuit aplicatia din Google Play sau App Store si creati mediul dorit, oricand doriti, cu ajutorul tehnologiei inteligente Wi-Fi. Aplicatia va permite sa operati aparatul, sa creati scenarii personalizate in functie de rutina dvs zilnica, de nevoile locului dvs. si de prognoza meteo, precum si optiunea sa partajati dispozitivul cu oricine doriti.

Bucurati-va de un mediu sanatos, lipsit de praf, alergeni, virusi, germeni etc. Filtrul HEPA retine o mare parte din particulele mici si va ofera o atmosfera curata in locuinta.

Fluxul de aer este distribuit uniform imbunatatind cu usurinta calitatea aerului. Datorita functiei Swing Louver, miscarea este activata, iar aerul este distribuit in mod egal in fiecare parte a camerei, oferind rezultate rapide si confort suplimentar.

Bucurați-vă de liniște absolută care combină un nivel sonor scăzut de operare cu o atmosferă igienică eficientă și plăcută în locul dvs.

Calitatea aerului este obtinuta intr-un mod simplu si direct, cu ajutorul celor 3 trepe de viteza ale purificatorului de aer. Alegeti una dintre cele 3 viteze disponibile: viteza redusa, medie, mare – in functie de nevoile locului si obtineti o atmosfera curata si placuta.

Uscati hainele in mod eficient si sanatos, cu ajutorul functiei de Uscare Haine. Amplasati uscatorul de rufe intr-o camera mica (cu usa inchisa) si activati functia de Uscare Haine. Aerul evacuat asigura o prospetime si o uscare a hainelor intr-o perioada scurta de timp, in timp ce pastreaza si atmosfera uscata in spatiul respectiv.

Bucura-te de linistea din timpul noptii sau cand ai de lucru si obtine conditiile ideale fara nici un factor de perturbare a linistii.

Protejati-va aparatul si asigurati performantele maxime ale acestuia datorita memento-ului de inlocuire a filtrului. Indicatorul relevant apare pe afisaj pentru a va anunta necesitatea inlocuirii filtrului, contribuind atat la o functionare eficienta, cat si la cresterea duratei de viata a dezumidifcatorului, precum si la confortul propriu!

Functia de blocare, astfel incât copiii sa nu aiba posibilitatea de a porni dispozitivul sau de a modifica setarile acestuia atunci când nu sunt sub supravegherea dumneavoastra.

Acum puteti programa cu usurinta dezactivarea aparatului in timp ce sunteti plecat, datorita functiei de temporizare care va permite sa reglati durata de functionare in intervale de la 1 la 9 ore.

 • ΑΤ-IONUV-25L
 • Capacitate de dezumidificare 25 L / 24 H
 • Consum
  (26.7℃ 60%RH- nivel umiditate relativa)
  270 W
 • CADR 200
 • Nivel zgomot 39 db(A)
 • Debit aer (Mare/Mediu/Mic) 212/169/142 m³ / h
 • Capacitate rezervor apa 2.9 L
 • Dimensiuni
  (LxAxH)
  569x360x265 mm
 • Greutate neta 14.6 kg
 • Agent frigorific R290
 • Temperatura incaperii 5 - 35

Mutati cu usurinta aparatul, oriunde si oricand doriti. Rotitele integrate va ofera posiblitatea obtinerii unor rezultate excelente prin mutarea aparatului acolo unde este nevoie.

Ajustati functia de dezumidificare! Cu functia Repornire automata nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intreruperea curentului, deoarece dispozitivul, in acest caz, va continua sa functioneze din punctul in care s-a oprit de indata ce curentul revine, oferind conditii ideale in caminul tau!

Informati-va cu usurinta despre temperatura camerei dvs, apasand continuu butonul de reglare a umiditatii.

Reglati eficient functionarea dispozitivului dvs. gratie afișajului “Umiditate ambientala”, care ofera informatii imediate și exacte cu privire la nivelurile de umiditate din casa. Verificati valoarea umiditatii pe afișajul digital al dezumidificatorului și reglati- l asigurând o functionare eficienta in functie de nevoile dumneavoastra.

Aflati cu doar o privire situatia nivelului de apa din rezervorul dezumidificatorului. Rezervorul este transparent sau are un punct transparent care indica care este nivelul apei, ce permite dezumidificarea fara probleme.

Asigurati functionarea aparatului fara griji, deoarece, datorita sunetului de avertizare, sunteti informat la timp de indata ce rezervorul de apa este plin, in timp ce dezumidificatorul iși oprește functionarea imediat. Bucurati-va de niveluri excelente de umiditate fara a va face griji cu privire la posibilitatea de revarsare.

Bucurati-va de o functinare sigura a dezumidificatorului dvs datorita functiei de protectie la prea plin. Cand rezervorul se umple, dezumidificatorul se opreste automat si indicatorul de plin se aprinde pentru a va informa ca trebuie sa goliti rezervorul.

Beneficiaza de functia de dezumidificare continua pentru rezultate imediate in locurile unde este necesar acest lucru. Cu ajutorul acestei functii, aparatul se comporta ca un catalizator in conditii cu o mare cerere precum uscarea hainelor sau camere inundate, eliminand umezeala rapid si eficient.

Uita de golirea continua a rezervorului de apa datorita functiei de drenaj continuu. Ataseaza un furtun in spatele aparatului si capatul celalalt pune-l intr-un sifon de scurgere. In aces mod apa colectata in timpul procesului de dezumidificare se va scurge direct in sifon.

Protejati-va aparatul și asigurati-va cea mai buna și mai eficienta functionare cu filtrul de curatare a aerului care impiedica patrunderea particulelor de praf in dezumidificator, contribuind la prelungirea duratei de viata a aparatului.

Asigurati performanta maxima a dezumidificatorului, pe intreaga perioada de utilizare, cu ajutorul functiei de degivrare inteligenta. In cazul formarii ghetii, compresorul se va opri iar ventilatorul va continua sa functioneze pana cand stratul este eliminat.

In cazul unui comportament neobișnuit, unitatea va afișa codul de eroare pe ecran, notificându-va imediat despre eroare, astfel incât sa puteti sa o corectati imediat, daca este necesar.

Dezumidificatoarele cu compresor produse de catre Inventor se disting prin consumul lor foarte redus. Daca incaperea dvs. are incalzire adecvata (mai mare de 15 ° C), economisiti bani și energie alegând dezumidificatorul Inventor care se potrivește nevoilor dumneavoastra.

Protejati-va aparatul asigurând o durata de viata mai lunga a compresorului, datorita intârzierii in timpul pornirii și opririlor frecvente, care protejeaza compresorul de eventuale deteriorari.

Dispozitivul poate detecta scurgerea agentului frigorific și va afișa codul de eroare corespunzator pe ecranul digital, asigurând protectia caminului tau.

Dezumidificatorul are in componenta sa agent frigorific ecologic de tip R290, ce are impact redus asupra mediului, fara un impact negativ asupra stratului de ozon. Asigurati-va niveluri excelente de umiditate in casa, protejând in același timp mediul inconjurator.

Dezumidificatorul este dotat cu un compresor ce poate functiona intr-un interval de temperatura de la 5 ℃ si pana la 35 ℃.

Biblioteca media pentru Dezumidificator Atmosphere XL

Manual Utilizare & Wi-Fi - Poze de Inalta Rezolutie - Specificatii Tehnice

Aflati mai multe

Toate noutatile in casuta ta de e-mail

Inregistreaza-te acum cu adresa ta de e-mail si vei primi newsletter-ul Inventor cu toate noutatile despre produsul pe care il vrei