28 / 03 / 2014

Seminar Inventor in Moldova

Distribuitorul exclusiv al marcii Inventor pe teritoriul Moldovei, “ICS UNITED ELECTRIC INDUSTRY SRL”, cu sediul in Chisinau, in cooperare cu echipa tehnica de la Inventor, a organizat un seminar la data de 28 Martie in Moldova.

ICS UNITED ELECTRIC INDUSTRY SRL a dorit in principal sa prezinte partenerilor sai, intreaga gama de produse Inventor, aparate de aer conditionat rezidentiale sau comerciale precum si o scurta prezentare a seriilor VRF, Chillere si Ventiloconvectoare. De asemenea s-a facut o referire speciala in legatura cu schimbarile legislative din UE in domeniul echipamentelor de aer conditionat, cu privire la tehnologiile incorporate in produsele noastre si cateva instructiuni tehnice puse la indemana clientilor.

Au luat cuvantul in cadrul conferintei au fost Dl. Doru Simion, Country Sales Manager Romania si Dl. Grigoris Pappas, Technical Department Manager. Cei 140 de participanti la acest seminar si-au aratat interesul de-a lungul intregii prezentari. Acest fapt a fost dovedit prin interesul crescut pentru discutii si intrebarile adresate prezentatorilor la finalul seminarului.

Ne-a fost dovedit, inca odata, de catre clientii Inventor ca exista un interes crescut pentru noile tehnologii si protectia mediului, precum si pentru echipamente de calitate si eficienta crescuta. Compania noastra cauta mereu modalitati de a perfectiona modul de lucru si relatia cu clientii, vom continua sa fim tot mai buni.

Σεμινάριο της Inventor Σεμινάριο της Inventor