18 / 01 / 2016

Inventor face zambetele sa fie mai largi

Inventor face zambetele sa fie mai largi

O donație de 20 de dezumidificatoare pentru «Zambetul Copilului» a fost realizata de firma de aer conditionat si aparate electrice “Inventor”, in contextul unei vizite programate la casa comunitara Melissia. Dezumidificatoarele donate, vor imbunatati calitatea vietii copiilor care traiesc si cresc in casele organizatiei, oferindu-le o atmosfera placuta si sanatoasa.

Angajatii companiei au avut sansa de a intalni copiii care locuiesc in comunitatea Melissa, au petrecut cateva ore cu ei si le-au daruit cadouri pe care le-au cumparat si adus cu ei, astfel incat să dea bucurie copiilor.

O parte foarte importanta a vizitei a fost prezentarea de catre persoanele care sunt responsabile in «Zambetul Copilului», despre actiunile pe mai multe niveluri ale Organizației si varietatea programelor de voluntariat care sunt prevazute pentru cei care doresc să participe si sa se implice cu ajutorul lor.

Dezumidificatoare Inventor dotate cu tehnologie de varf, elimina umiditatea de la ferestre, pereti, podea si din asternuturi si astfel contribuie la buna functionare a sistemului respirator, prevenind orice transfer de alergie. Prin acest efort, Inventor vrea să arate cum incurajeaza dezvoltarea durabila si principiile de solidaritate si asistenta sociala, care ar trebui sa fie subliniate in mod constant, fara exceptii.

Το χαμόγελο του παιδιού Το χαμόγελο του παιδιού Το χαμόγελο του παιδιού