20 / 02 / 2018

Inventor A.G. S.A. la Climatherm Energy 2018

Inventor A.G. S.A. la Climatherm Energy 2018

Cu bradurile de top Inventor, Haier & GE

Inventor A.G. S.A. va participa la expozitia internationala “Climatherm Energy 2018”, ce se va organiza intre 22 si 25 Februarie, in centrul expozitional Athens Metropolitan Expo (Pavilionul 2- Standul 32) si va prezenta ultima generatie de produse din categoriile Aer conditionat, Dezumidificatoare si Frigidere/Congelatoare

Vizitatorii vor avea cunoaste cele trei branduri de top ale companiei – Inventor, Haier & GE si vor putea verifica superioritatea calitativa si tehnologica a intregului portofoliu de produse al companiei – Aparate de aer conditionat Domestice si Comerciale, Frigidere/Congelatoare, Dezumidificatoare.

Climatherm Energy este cel mai complet eveniment, prezentand intotdeauna ultimele tendinte ale pietei de peste 20 de ani, in Grecia. Cu un asa renume, acest eveniment reprezinta deja o adevarata institutie pentru profesionstii si antreprenorii implicati in Incalzire, Racire, Izolatii si Energie solara. Accestul la Climatherm Energy este gratuit si este permis intre 11 si 21:00.