19 / 06 / 2018

Inventor A.G. S.A. – Greek Business Champion, pentru al doilea an consecutiv

Inventor A.G. S.A. – Greek Business Champion, pentru al doilea an consecutiv

Luni, 11 Iunie, a avut loc ceremonia Greek Business Champion, unde Inventor A.G. S.A, si adjudecat distinctia pentru a doua oara.

PRWT1

In aceasta categorie au fost incluse toate companiile ce au reusit o crestere a cifrei de afaceri si a profitului, de peste 20%. Cu o crestere de peste 30%, Inventor si-a asigurat o pozitie fruntasa, obtinand premiul Greek Business Champion.

PRWT2

“Aceasta distinctie, primita din partea unei asemenea institutii, ce ofera support constant antreprenoriatului Grecesc, ne onoreaza si ne motiveaza sa continuam pe acest drum, prioritatile noastre fiind satisfactia clientului final si prezentarea unor produse de calitate superioara si design unic. “Acest premiu reprezinta dovada indubitabila ca Inventor A.G. S.A, nu numai ca supraviteuieste in timpul unei crize economice profunde, ci si prospera si se dezvolta in continuu”, a declarant C.E.O-ul companiei, Dl. Asimakopoulos.

PRWT3

Cu o experienta de 52 de ani in domeniu, compania a reusit sa isi consolideze pozitia, fiind una dintre cele mai mari organizatii pe piata Greceasca de aer conditionat, dezumidificatoare si frigidere, dezvoltandu-si de asemenea si activitatea de export, la nivel global.