04 / 07 / 2017

Inventor a primit premiul “Greek Business Champion”

Inventor a primit premiul “Greek Business Champion”

Inventor A.G. S.A. s-a numarat printre campionii afacerilor din Grecia, primind premiul “Liderii Economiei Greciei”, pentru succesul avut in cresterea cifrei de afaceri cu 20% in ultimii 2 ani, 2013-2015, majorand si profitul cu 50%.

Inventor A.G. S.A., este una din companiile cu cea mai rapida rata de crestere pe segmentul de climatizare, confirmandu-si pozitia de jucator important pe piata Greceasca, avand o experienta de 50 de ani. Inventor s-a remarcat in “Greek Business Champions”, prin performante excelente, orientandu-se dupa nevoile clientilor si oferind produse cu un design unic in lume si calitate de neegalat.

Dl. Assimakopoulos a declarant despre acest premiu:

Acest premiu reprezinta recunoasterea efortului continuu depus de echipa Inventor, pentru a a asigura servicii si produse de inalta calitate clientilor nostrii care ne-au acordat increderea pe parcursul anilor si care sunt forta care conduce aceste relatii comerciale, bazate pe incredere si crestere!

Acest premiu ne motiveaza sa oferim in continuare produse si tehnologii de inalta calitate, pentru un mediu curat, sanatos si confortabil pentru fiecare casa sau birou.

G. Asimakopoulos

CEO

In ultimii ani, marcati de criza econimica, afacerile Grecesti nu au reusit doar sa supravietuiasca ci au reusit sa ramana profitabile si chiar sa se devolte, acestea fiind companiile premiate la categoria “Leading the Greek Economy”, organizata de publicatia Direction Business, Luni, 15 Mai 2017, sub egida Ministerului Economiei si Dezvoltarii din Grecia si a Federatiei Elene de Afaceri.

I cel de-al treilea eveniment consecutiv, mai mult de 550 de oameni de afaceri din Grecia, au participat si au imparit viziunea si sugestiile personale, pentru a redresarea economiei si pentru revenire la crestere economica. In discursul de inceput, Dl. Evangelos Papalyos, director al Direction Busines, a subliniat faptul ca:

“Acele companii care vor gasi cai de redresare si care vor conduce economia Greciei intr-o noua era, vor fi recunoscute si premiate. Acelea sunt companiile care au luptat in anii grei ai celei mai mari recesiuni pe care tara noastra a suferit-o dupa razboi. Acele companii sunt adevaratii actori ai acestei perioade."

Greek Business Champion
Greek Business Champion
Greek Business Champion
Greek Business Champion