24 / 06 / 2019

Compania Inventor A.G. S.A. a fost premiata pentru al treilea an consecutiv de catre institutia “Campionul afacerilor grecesti”!

enter image description here

Avand o rata de crestere constanta atat in sectorul pietei domestice cat si in mediul multinational si avand o pozitie de top in sectorul produselor de tip aer conditionat si dezumidifcatoare, Inventor a reusit sa obtina o pozitie si mai puternica in mintea utilizatorilor datorita brandului omonim cat si a brandului Haier GE pe care il reprezinta.

enter image description here

Compania continua sa demonstreze ca un produs calitativ, functional si inovator pe care Inventor doreste sa il ofere nu doar supravietuieste, ci este apreciat, sprijinind economia greaca.

enter image description here

Dovada solida a succesului companiei, dupa 53 ani in domeniu, vine cu premiul castigat de 3 ani consecutiv, acordat de o institutie foarte importanta care incurajeaza antreprenoriatul grecesc, care a indicat Inventor ca una dintre companiile care au atins o crestere de peste 20% a profitului si a cifrei de afaceri!

enter image description here

CEO-ul companiei, domnul Asimakopoulos a declarat: “Fiind unul dintre castigatorii acestui premiu este o mare onoare pentru noi si ne determina sa lucram si mai mult pentru a oferi produse de incredere si avansate din punct de vedere tehnologic. Ne asiguram ca intelegem fiecare oportunitate si oferim feedback in aceste domenii cu aparate care imbunatatesc si faciliteaza vietile oamenilor, respectand in acelasi timp mediul inconjurator. Totodata, acordam o importanta deosebita dezvoltarii continue prin lansarea unor noi categorii de produse, prin observarea tendintelor pietei, prin satisfacerea nevoilor consumatorilor si prin adaptarea la dezvoltarea tehnologica pentru a asigura excelenta produselor noastre atunci cand vine vorba de proiectare si eficienta.”