16 / 05 / 2024

Colaborarea dintre Inventor și Airzone deschide noi orizonturi în domeniul aerului condiționat!

Colaborarea dintre Inventor și Airzone deschide noi orizonturi în domeniul aerului condiționat!

Inventor s-a alaturat oficial listei brandurilor care ofera produse compatibile cu soluțiile Airzone, companie care este lider de piata spaniol in automatizarea HVAC. Colaborarea celor doua companii deschide noi posibilitati in domeniul aerului conditionat, oferind mai multe optiuni si soluții de ultima ora utilizatorilor sai.

Aidoo Pro, o tehnologie inovatoare oferita de Airzone, este acum compatibila cu aparatele de aer conditionat Inventor. Aceasta integrare ofera o gestionare mai usoara a unitatilor de aer conditionat. Prin aplicatia Airzone Cloud, utilizatorii pot gestiona si se pot bucura pe deplin de capacitatile Aidoo Pro de a programa, regla si controla cu usurinta sistemele de aer conditionat, de oriunde si in orice moment.

Ca rezultat, utilizatorii obtin controlul complet al temperaturii din fiecare camera, printr-un sistem central de management al cladirii (BMS), fara efort si eficient.

Acest parteneriat evidentiaza si mai mult devotamentul companiei Inventor de a furniza solutii de aer conditionat de top si de a imbunatati experientele clientilor si partenerilor nostri, contribuind in acelasi timp la eforturile de economisire a energiei.