12 / 10 / 2017

Colaborare exclusiva intre Inventor A.G. S.A. si General Electric

Colaborare exclusiva intre Inventor A.G. S.A. si General Electric

Relansarea brandului istoric pe piata din Grecia

Athena, 27 Septembrie 2017- Inventor A.G. S.A. a inceput colaborarea cu gigantul tehnologic American General Electric, bazata pe distributia exclusive a aparatelor de aer conditionat GE pe, pe piata din Grecia. Brandul istoric G.E. Appliances este relansat dupa o absenta de 2 ani, punandu-se accent pe inovare, economie de energie, siguranta si fiabilitate. Cooperarea celor doua companii ofera pentru clienti, posibilitatea de a obtine aparatele de aer conditionat de calitate superioara General Electric, prin intermediul retelei de distribuitori, magazine de specialitate revanzatoare sau magazine DIY.

Cu o traditie de peste 100 de ani in pionierat, produsele General Electric au fost integrate perfect intr-un stil de viata modern, oferind conditii ideale pentru un mediu imbunatatit. Multumita inovatiei continue a General Electric, necesitatile zilnice sunt rezolvate, in acelasi timp punandu-se accent si pe imbunatatirea esteticii incaperii.

Mai mult, aparatele de aer conditionat General Electric, se concentreaza confort, bazat pe functionare silentioasa cu ajuotul functiei avansate QUIET. G.E. Appliances ofera erconomie semnificativa de energie ectrica atat la inclazire cat si la racire, datorita tehnologiei avansate Inventor si datorita noului motor 3D. Sanatatea consumatorului fiind unul dintre cele mai importante aspect, tehnologia aparatelor de aer conditionat GE include sistemul de autocuratare si un filtrul anti praf extrem de efficient.

CEO-ul Inventor A.G. S.A, George Assimakopoulos a declarant: “Continuam sa investim in piata din Grecia si primim cu bratele deschise, in familia Inventor, unul dintre cele mai puternice brand-uri din istorie. Suntem onorati de faptul ca General Electric are incredere in noi pentru relansarea brandului pe piata din Grecia, dupa o absenta de 2 ani. Cooperarea noastra cu G.E. Appliances consolideaza portofoliul nostru, in acest fel, oferind clienului nostru o gama larga de produse innovative, de prima clasa”.

Pentru mai multe informatii despre G.E. Appliances, accesati site-ul de mai jos: https://www.geappliances.gr/

Mai multe despre Inventor A.G S.A. Inventor A.G S.A., cu o experienta de peste 50 de ani, s-a consacrat ca fiind una dintre cele mai mari companii pe piata din Greciea de aer conditionat, dezumidificatoare si frigidere, in acelasi timp dezvoltandu-si exporturile in zona Balcanica, Europa si Africa. Mai mult decat atat, compania are deschise 2 birouri pentru pietele din Romania si China. Inventor A.G. S.A. si-a inceput activitatea in Grecia, in anul 1966, cu distributia aparatelor de aer conditionat ale mai multor branduri, urmand ca in prima decada a anilor 2000, sa isi lanseze propriul brand de aparate de aer conditionat, dezumidificatoare si frigidere – Inventor, ce a fost creat si patentat in Grecia, astazi brandul Inventor fiind present in peste 100 de tari. Pe langa dezvoltarea continua a tehnologiilor, productiei si lansarea pe piata a produselor Inventor, compania a stability parteneriate exclusive cu importante companii producatoare de aparate de aer conditionat precum General Electric, Haier si Nobu, asigurand-usi exclusivitatea in distributia acestor branduri in Grecia.

Pentru mai multe informatii, il puteti contacta pe Dl. Dimitri Kiriazi – V+O Communication, +30 210 724 9000 (222), sau la adresa de email: dk@vando.gr