23 / 06 / 2016

De ce ar trebui sa tinem cont la instalarea unui Sistem Inverter VRF?

De ce ar trebui sa tinem cont la instalarea unui Sistem Inverter VRF?

Principalele lucruri de care ar trebui sa se tina cont in timpul instalarii unui sistem de aer conditionat Inverter VRF sunt:

  1. Lungimea totala a traseului frigorific (reala), pentru a nu depasi lungimea prevazuta de producator in specificatiile tehnice.
  2. De diferenta de inaltime intre unitatile interioare si cea exterioara astfel incat sa nu depasim capacitatea sistemului VRF.
  3. In caz de conectare modulara, conductele de aspiratie si de refulare ar trebui sa se faca in conformitate cu instructiunile producatorului, pentru a fi asigurata revenirea usoara a uleiului de refrigerare pentru compresoare.
  4. Conductele de distributie de agent frigorific la unitatile interioare ar trebui sa fie orizontale pe toata lungimea traseului si de toate partile care constituie ansamblul sistemul de conducte trebuie sa fie conectate in mod corespunzator (refneti orizontali si verticali, colectori, valve electronice, etc). In general, programul de instalare ar trebui sa urmeze instructiunile producatorului.
  5. De asemenea este important sa se verifice cu Azot sudura tevilor.

Inapoi la FAQ