03 / 04 / 2018

Cum imi pot asigura un mediu sanatos acasa?

Beneficiile unui purificator de aer!

Conform uno studii recente, atmosfera de acasa sau de la serviciu poate fi afectata de o multime de factori precum materialele sintetice si chimice, mucegai, praf sau alte echipamente electronice si electrocasnice. Mai mult, daca nu filtram aerul din in incapere, efectul asupra sanatatii va fi vizibil imediat. Folosirea unui purificator de aer este foarte importanta in zilele noastre, in special in marile zone urbane unde poluarea atinge un nivel alarmant dar si in incapereile locuite de persoane cu probleme respiratorii.

Datorita problemelor expuse mai sus, va prezentam cateva dintre beneficiile cele mai importante ale folosiri unui purificator de aer.

Un mediu cu adevarat sanatos!

Atmosfera din incapere este afectata de factori nocivi precum bacterii, celule de piele moarta de la animale, virusi si fum de tigara. Purficatorul de aer cu ionizator integrat va poate proteja de elementele nocive mentionate mai sus, eliminand toate particulele poluante din atmosfera, asigurand astfel un mediu sanatos, cu aer curat pentru dumneavoastra si cei dragi.

Protejarea sanatii

Filtrul aparatului absoarbe microbii si micro organismele ce pot cauza reactii alergice sau stari neplacute, reducand riscul aparitiei problemelor respiratorii si protejand mediul din incapere.

Combinatia ideala intre cost & performanta

Modul simplificat de functionare a aparatului inseamna si un consum redus de energie electrica, acest fapt contribuind la performanta crescuta si costuri reduse. In plus, datorita functiei de memento pentru curatarea filtrelor, costurile de mentenanta sunt reduse si mai mult, aceasta functie amintindu-va cand este necesara curatarea filtrelor. Cu ajutorul acestei functii veti economisii timp si, de asemenea, veti extinde durata de viata a aparatului.

Nivel maxim al confortului

Folosind modul “Sleep”, bataile de cap si nivelul de zgomot al aparatului vor minime. Bucurati-va de perioadele de odihna si relaxare in liniste, profitand de aerul curat si improspatat.

Faceti un “upgrade” calitatii vietii pentru dumneavoastra si cei dragi, prin alegerea purificatorului de aer Inventor si profitati in fiecare zi de functiile si beneficiile oferite de acest aparat.