16 / 03 / 2018

Purificatorul Natura – pentru calitatea suprema a aerului!

Purificatorul Natura – pentru calitatea suprema a aerului!

Noul purificator de aer Inventor garanteaza un mediu impecabil in incaperea dumneavoastra, eliminand toate particulele nocive, permitandu-va sa va bucurati de fiecare moment petrecut acasa.

Purificatorul Natura vine echipat cu toate functiile de care aveti nevoie:

  • Ionizator
  • Filtru HEPA cu Carbune Activ
  • Memento pentru curatarea filtrului
  • Modul Somn
  • Protectie copil – blocare tastatura

MEDIU SANATOS

Ionizatorul integrat, absoarbe fumul si particulele de praf, in timp ce puternicul filtru HEPA cu Carbune Activ elimina germenii si bacteriile din incapere, impiedicand aparitia bolilor si a alergiilor.

CONFORT

Alegand modul “Sleep”, va veti putea bucura de un somn linistit sau va puteti continua activitatile casnice in liniste totala.

ECONOMIE DE ENERGIE

Economisiti energie si bani cu ajutorul functiei de “MEMENTO CURATARE FILTRU”, functie ce ajuta la extinderea duratei de viata a aparatului. Puteti programa pornirea si oprirea aparatul cu ajutorul temporizatorului de 8 ore, in functie de nevoi.

SIGURANTA

Datorita functiei de Protectie Copil, cei mici vor fi in siguranta. La activarea functiei, tastatura se va bloca si astfel nu vor putea modifica setarile aparatului atunci cand nu ii supraveghiati.

DESIGN MINIMALIST

Datorita dimensiunilor reduse si a design-ului minimalist, puteti folosi aparatul in orice incapere doriti, putand fi integrat cu usurinta in orice spatiu.