26 / 09 / 2017

Noile dezumidificatoare din gama EVA II – EVA II PRO & EVA II PRO Wi-Fi

Noile dezumidificatoare din gama EVA II – EVA II PRO & EVA II PRO Wi-Fi

Tehnologia viitorului este aici!!!Noile dezumidificatoare din gama EVA II- EVA II PRO si EVA II Wi-Fi, au sosit pentru a rezolva eficient si silentios problemele cauzate de umiditatea excesiva, oferindu-va in acelasi timp economii semnificative de energie. Noile dezumidificatoare Inventor- EVA II PRO si EVA II PRO Wi-Fi, sunt disponibile in 2 capacitati de dezumidificare – 16 si 20 litri, pentru a putea face fata oricarei situatii neplacute, cauzata de un nivel ridicat al umiditatii.

  • Economisiti energie si bani
    Tehnologia imbunatatita disponibila cu dezumidificatoarele EVA II PRO si EVA II PRO Wi-Fi, va ofera posibilitatea controlului de la distanta, ceva ce sigur v-ati dorit dintotdeauna. Cu ajutorulul tehnologiei smart Wi-Fi, veti putea controla dezumidificatorul dumneavoastra, de oriunde ati fi, oricand veti dori, conform necesitatilor, cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei. Descarcati gratuity aplicatia Invmate II din Google Play sau App Store si profitati de aceasta tehnologie avansata, economisind energie si bani in acelasi timp.

  • Cel ai scazut nivel al zgomotului in timpul functionarii
    Tehnologia superioara a noilor dezumidificatoare Inventor, va garanta un mediu sanatos, de o calitate superioara, intr-un mod silentios. Noile dezumidificatoare EVA II PRO si EVA II PRO Wi-Fi, au disponibile 3 trepte de viteza a ventilatorului (Silentios- Mediu- Turbo), pentru a se ridica la asteptarile celor mai exigenti utilizatori. Atunci cand este nevoie, selectati nivelul SILENT pentru ca aparatul dumneavoastra sa genereze cel mai redus nivel de zgomot in timpul functionarii. Acest nivel este potrivit atat pentru incaperi precum dormitorul (in special pe timpul noptii), cat si pentru incaperi in care linistea este importanta (incaperii pentru studiu).

  • Ionizator integrat
    Eliminati umiditatea din incapere si asigurati un mediu curat si sanatos. Cu ajutorul ionizatorului integrat, dezumidificatoarele EVA II PRO si EVA II PRO Wi-Fi, vor elibera ioni in incapere, acestia elimindand praful, mirosurile neplaucte si fumul de tigara, imbunatatind semnificativ calitatea aerului. Profitati de acest ionizator pentru a reduce posibilitatea aparitiei alergiilor si pentru a imbunatatii calitatea aerului pentru dumneavoastra si cei dragi.

  • Uscati hainele rapid
    Cresteti nivleul confortului din incapere si profitati de functia de uscare a hainelor, pentru ruge curate si improspatate. Asezati suportul pentru uscarea hainelor intr-o incapere mica si inchideti usa. Aerul eliberat de catre dezumidificator, va usca si reimprospata hainele intr-un timp foarte scurt, in acelasi timp, mentinand nivelul normal al umiditatii in incapere.Dezumidificatoarele din din gama EVA II reprezinta solutia perfecta pentru mentinerea conditiilor ideala in incapere, pe timp de iarna.

  • Design unic
    Usurinta in utilizarea produsului si instalarea usoara, reprezinta principalele preocupari Inventor, pentru a ne asigura ca veti putea folosi aparatele la capacitate de 100%. Recipientul pentru colectarea aperi, transparent, de culoare albastra care ofera un plus esthetic, poate fi gasit doar la dezumidificatoarele EVA II PRO si EVA II PRO Wi-Fi si va ofera posibilitatea verificarii usoare a cantitatii de apa colectata. Cu ajutorul panoului de control ibunatati, instalarea si pregatirea aparatului se face mult mai rapid si usor, pentru a va putea bucura cat ai mult de un mediu sanatos in camera dumneavoastra.

  • Garantie Premium
    Alegand dezumidificatoarele Inventor, veti alege produse de calitate superioara, cu garantie 2 ani, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de produsul dumneavoastra cat mai mult timp.