10 / 08 / 2015

Noile Baruri si Frigidere Kyro de Culoare Neagra

Descoperiti noile Baruri & Frigidere Kryo de culoare neagra. Cele mai noi modele din Seria Life combina design-ul compact cu cel modern.

Solutiile tehnologice Inventor va garanteaza o prospetime unica a alimentelor oferind o racire puternica si egala pentru o buna pastrare a alimentelor si creaza un nivel de umiditate ideal pentru pastrarea in stare proaspata a mancarii.

Frigiderul Kryo negru cu un nivel de zgomot redus combina designul modern cu performante excelente de racire, oferind un consum redus de energie, datorita Clasei Energetice A+. Acest frigider include in plus un congelator de 4 stele, cu clasa climaterica ST/N pentru o functionare perfecta de la +16°C pana la 38°C si cu un consum anual de energie 217 kWh/an.

Frigiderul Bar de culoare neagra cu o capacitate totala 93lt in compartimentul frigider, cu o functionare excelenta de la +16°C pana la 38°C, are un consum redus de energie anuala de doar 110kW si posibilitatea de inversa usa. Acest model este solutia ideala pentru mediile de afaceri, hoteluri sau un apartament studentesc.

Cu seria Life Fresh vei descoperi prospețimea absoluta si performanta!