14 / 12 / 2015

Life cu Ionizare - Performante "curate" si fiabile

Deja cunoscutele si de succes aparate de aer conditionat din gama Life - devin acum si mai puternice!

Noul produs Life cu Ionizare de 8.000 /12.000 / 16.000 / 18.000 / 24.000 BTU/h, ofera acum un nou sistem de ionizare si asigura, in afara de o functionare de incredere, un mediu pur si mai curat. Ionizatorul de Super-putere, clasifica aparatul de aer conditionat din gama Life, ca fiind alegerea optima pentru solutii de racire si de incalzire pentru casa dvs.

Aparatele de aer condiționat au o Clasa Energetica A++/A+++ in Mopdul de Racire si de Incalzire, depasind asteptarile clientului, consumand mai putina energie cu functia "Sleep" și "Start Perfect". Aceasta ultima functie, "Start perfect" evalueaza conditiile existente in camera si atinge temperatura de pornire ideala, indiferent de conditiile actuale de mediu. In plus, functia Blow/X-Fan reduce umiditatea din partile interioare ale unitatii si ii permite sa functioneze la performante si mai mari.

Mai mult decat atat, aparatele din gama Life cu Ionizare functioneaza cu o mare stabilitate in Modul de Racire si de Incalzire de la -15°C, in orice conditii climatice.

Bucurati-va de casa dvs. cum nu ati mai facut-o inainte!