14 / 04 / 2015

Improspateaza casa ta cu noul Purificator de Aer cu Ionizare inteligenta

Respira aer proaspăt la locul de munca sau acasa la tine. Hai sa aducem purificatorul Spring in interior si lasam tehnologia sa de pionerat sa lucreze pentru tine. Revolutionarul purificator de aer Spring nu numai ca are un functie de Ionizare, ci, de asemenea, are un set de filtre puternice, care elimina praful, mirosurile si gazele nocive din aer, si sterilizeaeza mediul interior (HEPA).

Spring nu numai ca imbunatateste mediul dumneavoastra, ci, de asemenea, actioneaza ca un instrument puternic pentru ameliorarea alergiilor. Spring dispune de un ecran, astfel incat sa puteti verifica calitatea aerului din camera cu o privire rapida. De asemenea, este echipat cu un senzor de sensibilitate la miros si un indicator de temperatură interioara, astfel incat sa aveti un control complet asupra mediului dumneavoastra. In plus, Spring are integrat un indicator care va informează atunci cand este timpul pentru a schimba filtrul de aer, facandu-l foarte usor de intretinut!

Purificatorul de aer Spring cu Ionizator inteligent este alegerea ideala pentru camerele de copii si persoane in varsta.

Spring garantează calitatea aerului pe care il respiri!