08 / 06 / 2018

Golden Fin – solutia ideala pentru zonele de coasta!

Golden Fin – solutia ideala pentru zonele de coasta!

Stratul protector auri, hidrofil, aplicat atat pe unitatea interna cat si pe cea externa, garanteaza protectia aparatului in special in zonele cu un nivel ridicat al umiditatii. Stratul anticoroziv reprezinta dovada clara a superioritatii tehnologice a aparatelor de aer conditionat Inventor si asigura functionarea eficienta si peformante ridicate in zone de coasta.

Golden Fin asigura:

  • Protectia maxima si durabilitatea unitatii exterioare, in zone cu umiditate crescuta si atmosfera cu potential coroziv, precum ploaie si particule de sare in aer.
  • Accelerarea procesului de degivrare, in timpul folosirii pentru incalzire, chiar si in cele mai aspre conditii climaterice.
  • Performanta ridicata a schimbului de caldura, chiar si in conditii de vreme schimbatoare.
  • Atmosfera curate si sanatoasa, multumita stratului aplicat in unitatea interioara, ce previne aparitia si raspandirea bacteriilor.

Golden Fin este 100% ecologic si ajuta la obtinerea performantelor cele mai inalte ale aparatului dumneavoastra de aer conditionat. Stratul hidrofil aplicat pe unitatile aparatului contribuie la extinderea perioadei de utilizare a aparatului, in timp ce dumneavoastra va bucurati de conditii perfecte acasa!