25 / 07 / 2018

Control prin Wi-Fi pentru sistemele Multi & LCAC!

Control prin Wi-Fi pentru sistemele Multi & LCAC!

Noile aparate Multi si LCAC, Inventor, prezinta o noua tehnologie avanasata de management de la distanta a sistemelor, ce contribuie la crearea conditiilor perfecte in cele mai complexe situatii, eficient si instantaneu! Instalati Portul Wi-Fi, descarcati gratuit aplicatia Invmate II din Magazin Play sau App Store si profitati de avantajale oferite de controlul prin Wi-Fi al unitatilor instalate in spatii de birouri, hoteluri, etc.

  • Control Absolut

Obtineti controlul absolut asupra aparatelor dumneavoastra de aer conditionat, oriunde ati fi! Evaluati performanta aparatelor de pe dispozitivul dvs inteligent (smartphone sau tableta) si reglati aparatele asa cum doriti, oricand doriti!

  • Economie de energie electrica

Economisiti energie electrica si bani cu ajutorul tehnologiei ce va ofera posibilitatea monitorizarii aparatelor dumneavaostra de aer conditionat si a schimbarii modului de functionare al fiecaruia. Evitati folosirea nejustificata a aparatelor si gasiti cea mai buna solutie la cel mai mic cost.

  • Confort

Cu ajutorul indicatorului de temperatura interna, puteti alege nivelul dorit de oriunde ati fi, pentru a gasi conditii ideale atunci cand ajungeti in incapere. Cu functia de reglare separate a unitatilor, pe incapere sau etaj, puteti alege cand sa porniti sau sa opriti unitatile, asigurandu-va confortul necesar atunci cand ajungeti acasa.

Controlul Wi-Fi prin aplicatia Invmate II va ofera o gama larga de functii disponibile, pentru ca dumneaovastra sa controlati eficient unitatile aflate in incaperi diferite. Descoperiti toate aspectele Managementului Sistemelor Profesionale de aer conditionat Inventor si faceti un “upgrade” vietii dumneavoastra.