Agentul frigorific ECO R32 cu un impact asupra incalzirii globale redus cu 68%, este aici pentru a imbunatatii performantele aparatului dumneavoastra de aer conditionat si pentru a contribui la protectia impotriva fenomenului de incalzire globala. Nu afecteaza stratul de ozon si contribuie la reducerea incalzirii globale prin retinerea cantitatilor mici de caldura (GWP=675), ce pot fi usor reciclate sau reutilizate.

Superioritatea tehnologică a seriei garantează performanțe excelente cu cele mai mici costuri de operare. Profitați de cea mai înaltă clasă energetică A+++ a aparatelor de aer condiționat Inventor și creați atmosfera perfectă exact așa cum visați. În același timp, economisiți bani, în timp ce aveți grijă de amprenta energetică, alegând un aparat de aer condiționat cu un consum mai mic de energie.

Ambele parti din stanga si din dreapta ale unitatii interioare fac posibila conectarea furtunului de drenaj, ceea ce duce la o instalare ușoara.

Aceasta functie se refera la miscarea automata a flapsurilor. Aceasta functie automata va ajuta la o distributie uniforma a aerului in camera.

Design-ul unitatii permite sa ocupe spatiul minim posibil in interiorul camerei.

Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosinduva de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia InvmateII din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

Orificii de refulare a aerului in partea de sus si in partea de jos a unitatii pentru a va bucura de o incalzire rapida, in timp ce costurile raman scazute.

Datorita motorului ventilatorului DC, viteza ventilatorului unitatii exterioare creste de la 2 grade la 5, ceea ce duce la o economisire de energie.

Prin apasarea butonului Silentios aparatele Inventor va ofera o noapte linistita si confortabila.

Unitatea interioara are un design ideal care ofera un nivel scazut de zgomot astfel incat sa va bucurati de o temperatura ideala intr-o liniste desavarsita.

Temperatura detectata de catre senzorul de temperatura a unitatii interioare va fi adesea diferita de temperatura reala de la sol, datorita faptului ca unitatile interioare sunt instalate la inaltimi diferite. Aceasta caracteristica poate corecta diferenta de temperatura.

Activează modul Ultra Silentios si bucurati-va de un sentiment absolut de liniste pura in camera ta.

Distribuie aerul rece/cald la maxim prin miscarea orizontala a flapsurilor.

Dupa setarea temperaturii dorite, aparatul va ajusta automat functionarea pentru a mentine o temperatura stabila.

In cazul in care aparatul de aer conditionat se opreste in mod neasteptat din cauza unei pene de curent, acesta va reporni cu modul de setare anterior in mod automat atunci cand revine curentul.

Control Centralizat (până la 64 de unități interioare), telecomanda touchpad cu fir, Wi-Fi și multe altele.

Alegeti intre partea inferioara sau partea din spate pentru admisia de aer. Este potrivita pentru toate tipurile de instalare. Admisie flexibila a aerului prin partea din spate sau partea de jos a unitatii.

Functie desemnata sa se ocupe de introducerea de aer proaspat la interior pentru un mediu curat si sanatos.

Cu o structura speciala a unitatii interioare, o conductă suplimentara poate furniza aer intr-o alta camera. Potrivit pentru climatizarea camerelor mici.

Bucurati-va de un confort optim, oriunde in camera. Un flux de aer de 360° care este evacuat prin 8 orificii in loc de 4, asigura o distributie uniformă a aerului in fiecare colt, in orice spatiu. Aceasta dispersie a aerului de 360°, previne punctele fierbinti sau reci din spatiul dvs, oferind un confort maxim.

Noile unitati Inventor Multi va asigura flexibilitate in instalarea a pana la 5 unitati de orice tip. Lungimea maxima a traseelor de pana la 75m.

Design-ul special ofera o circulatie a aerului imunataita printr-o raspadire a aerului si un flux de aer confortabil.

Aceasta proprietate se refera la nivelul scazut al zgomotului produs de unitati, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de confort. Design-ul special al unitatii interioare ofera performante excelente, la un nivel redus al zgomotului.

Nivel de zgomot redus pentru condiții ideale și liniștite.

Inaltime mica a unitatii interioare in comparatie cu unitatile interioare conventionale.

La pornirea functiei de incalzire, viteza ventilatorului interior se va regla automat de la cel mai mic nivel la nivelul setat, in functie de temperatura evaporatorului.

Cu functia Sleep Mode, aparatul de aer conditionat, reglează temperatura camerei pentru a oferi conditii perfecte de dormit cu economie de energie.

Aceasta functie actioneaza ca un impuls pentru o perioada scurta si face ca spatiul respectiv sa se raceasca sau incalzeasca intr-o perioada mai scurta de timp.

Cu pana la 25 de pasi ai frecventei compresorului (F1-F25). Frecventa compresorului este crescuta cu 70% permitand sistemului sa functioneze lin.

Flapsurile orizontale se vor aseza automat in aceeasi pozitie pe care ati setat-o la ultima folosire a aparatului.

Rotile omnidirectionale integrate fac ca aparatul sa poata sa fie mutat cu usurinta orinde dorim.

Design-ul reinnoit creeaza o distributie uniforma a aerului in toate directiile. Miscarea flapsurilor se face nu numai pe orizontala dar si pe verticala, ceea ce face ca aerul sa ajunga si în zonele cele mai dificile.

Un sistem inovativ care elimina in mod automat umezeala acumulata in aparat fara o interventie manuala sau fara fixarea unui furtun pentru un drenaj continuu.

Programati aparatul sa se opreasca sau sa porneasca in mod automat intr-un interval de 24 de ore.

Suficient de puternic pentru a raci sau incalzi o suprafata de 23m2.

Telecomanda este echipata cu un senzor de temperatura. Atunci cand functia Follow Me este activata, temperatura detectata de telecomanda este sincronizata cu cea a aparatului, oferindu-va astfel conditii ideale ori unde v-ati afla in incapere.

Senzorul de la unitatea interioara controleaza ventilatorul unitatii interioare si previne patrunderea aerului rece la interior in timpul pornirii in modul de incalzire.

Stratul anti-coroziv din folie de aluminiu, hidrofila (rasini organice), poate rezista la aerul sarat, ploaie si alte elemente corozive. Lamela”verde” protejeaza unitatea exterioara si creste performanta, prelungind astfel perioada de utilizare a aparatului dvs.

Design-ul special al unitatii exterioare ofera o functie de racire eficienta chiar si la temperaturi exterioare de -15°C.

Evita potențialele daune cauzate de vreme in spatiile fara incalzire si reduceti pericolul de inghet pe timp de iarna. Selectati functia de Incalzire 8°C, iar aparatul de aer conditionat va incalzi spatiul după cum este necesar, pastrand o temperatura constanta de 8°C.

Economisiti 20% din timpul instalare, datorită placii metalice de la unitatea interioara a aparatului din gama Passion Pro. De asemenea aveti un spatiu largit pentru tubulatură si legaturile electronice.

Economisiti 50% din timpul de curatare prin indepartarea usoara a filtrelor aparatului Passion Pro, care se pot scoate prin partea de sus a unitatii interioare, ceea ce reduce pasii de instalare de la 9 la 3.

Design-ul reinnoit al unitatii exterioare confera o intretinere si o stabilitate marita.

Aparatul Passion Pro a fost premiat la Concursul Good Design Award 2015 pentru un design inovator si unic, acestea fiind detaliile castigatoare.

Reduce umiditatea nedorita din unitatea interiora in timpul functionarii in modul de racire. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul din unitatea interioara va continua sa functioneze pentru un timp pana cand aceasta uscata.

Verificarea periodica a filtrelor nu mai este necesara cu functia de Verificare Filtre. Indicatorul luminos CL se va aprinde pe afisaj cand se impune o curatare a filtrelor.

Prin eliberarea de ioni negativi se asigura o sterilizare eficientă distrugand 80% din bacterii, se elimina mirosurile si imbunatateste calitatea aerului.

Filtrul cu acțiune triplă cu vitamina C, Ioni de Argint si Catalizator va protejeaza pielea si imbunatateste calitatea aerului.

Ionizatorul asigura, intr-un mod natural si eficient, eliminarea particulelor plutitoare nocive, cum ar fi germenii, bacteriile, virusurile, fumul, praful, mirosurile etc., si ofera un aer de curatenie suprem. Iti ofera un sentiment de prospetime si te scuteste de consecintele unei atmosfere de proasta calitate, in interiorul locuintei.

Cu ajutorul acestui filtru se elimina chiar si cele mai mici particule de praf din aer, se elimina germenii astfel incat sansele de alergii si boli scad, asigurand un aer curat in camera.

Ionii eliberati in aer va asigura un mediu curat si sanatos prin capturarea prafului si a mirosurilor, oferind in schimb sanatate si o calitate superioara a aerului de la interior.

Filtrul avansat optimizeaza eficienta de filtrare cu pana la 40%.

Cu ajutorul functiei de aport de aer proaspat, la interior se va pastra mereu un aer proaspat si sanatos. Aerul din exterior poate sa fie introdus in camera printr-o conducta de legatura.

Prin atingerea unui singur buton de pe telecomanda, apartul dvs de aer conditionat se va curata singur. Procesul va dura doar 17 minute. Cand se va termina de curatat de bacterii si ciuperci, aparatul va fi gata pentru o noua utilizare.

Un consum de energie electrica de la 1W in modul Standby pentru o economie marita de energie.

Un consum de energie electrica de la 0.5W in modul Standby pentru o economie marita de energie.

Inalta eficienta energetica

O performanta eficienta cu un consum redus de energie.

O eficienta si o prformanta mai mare cu un consum redus de energie.

Incalzire excelenta chiar si in zone cu temperaturi foarte scazute. Aparatele Inventor vor asigura conitii perfecte in incapere chiar si in cazul temperaturilor exterioare de -15°C.

Cu un design-ul special al unitatii exterioare se asigura atingerea unor performante excelente de incalzire la temperaturi de pana la -25°C.

In cazul functionarii anormale sau al defectiunii unei parti componente, unitatea se va opri automat pentru protejarea intregului sistem. In acelasi timp, va afisa codul erorii pentru remedierea rapida a situatiei.

Incalzirea auxiliara se conecteaza, pentru o eficienta marita a functiei de incalzire chiar și la temperaturi foarte reduse.

Unitatea interioara va afișa un cod de eroare "CE" si se va opri automat atunci cand se detecteaza scurgeri de freon pentru a proteja compresorul de supraincalzire.

Descopera gama larga de controllere centrale Inventor. Puteti conecta pana la 64 de unitati interioare cu ajutorul unui singur controller central. Activati si dezactivati fiecare unitate individual, setati temperatura fiecarei camere sau modificati functionarea in functie de nevoile dvs. Reprezinta o solutie ideala nu numai pentru mediile hoteliere si de afaceri, ci si pentru fiecare cladire care necesita acest tip de control centralizat.

Pompa de scrugere poate inalta apa rezultata din condens pana la o inaltime de 750mm, putand astfel sa fie folositoare oricarui tip de instalare.

Cand senzorul de temperatura are o problema, aparatul de aer conditionat va afisa un cod de eroare si se va opri imediat. Daca reporniti aparatul, afisajul va ramane aprins si va functiona in modul dorit, in cazul in care utilizarea aparatului de aer conditionat este necesara.

Datorita supapei electronice, aparatele Inventor vor garanta performante superioare si control excelent al sistemelor dumneavoastra. Asigurati-va si bucurati-va de atmosfera dorita in incapere.

Preluati controlul absolut asupra unitatii! Multumita semnalizarii codului de eroare, ce aparae in cazul unei defectiuni, va puteti baza intotdeauna pe functionarea si operarea eficienta a aparatului.

Activati functia de blocare pentru a preveni modificarile setarilor sau utilizarea aparatului de către copii.

Motorul ventilatorului de la unitatea interioara si de la cea exterioara, impreuna cu compresorul au fost dotate cu tehnologia All DC Inverter. In acest fel, compresorul isi poate fi modifica turatia dupa necesarul de la interior pentru a oferi condiții perfecte in spatiul tau.

Cu o telecomanda "inteligenta", aparatul de aer conditionat poate fi pornit / oprit de la distanta.

Cu pana la 12 trepte ale motorului ventilatorului unitatii interioare, se asigura un control mult mai precis al temperaturii si furnizeaza un flux de aer confortabil.

Profitati de planificatorul saptamanal pentru a ajusta functionarea aparatului conform nevoilor dumneavoastra, obtinand astfel un consum redus de energie. Noua telecomanda cu fir va afisa codurile de eroare si va permite sa activati senzorul de temperature.

Alegeti intre partea de jos si partea de sus pentru evacuarea aerului. Este solutia ideala care va ofera o temperatura stabila in camera chiar si la cele mai dificile instalari.

Telecomanda multi-functionala centralizata poate controla pana la 64 de unitati interioare de la o distanta de maxim 1200m.

Kitul de fereastra poate sa fie amplasat la cea mai apropiata fereastra si conectat la sistemul de evacuare al aparatului de aer conditionat. Avand un kit de fereastra pliabil deschiderea ferestrei nu mai este necesara, evitand astfel pierderea aerului racit sau incalzit, economisind bani in acest mod.

Clasa Energetica Α++

Performanta energetica ridicata, cu pana la 20% mai putin consum de energie comparativ cu aparatele din clasa A si economii mari de energie.

Clasa energetica A

Constructia speciala a tuturor frigiderelor Inventor, previne formarea de gheata astfel incat sa nu fie nevoie de o dezghetare frecventa, economisind astfel timp și energie.

Tehnologia avansata a garniturii de cauciuc pastreaza usa inchisa dupa fiecare deschidere.

Tehnologia Total No Frost elimina formarea inghetului, asigura o temperatura echivalenta si chiar accelereaza procesul de racire de doua ori.

Design-ul special al ventilatorului cu multiple orificii de refulare a aerului permite o distributie egala a acestuia si pastreaza o temperatura constanta.

Performanta marita, economie de energie si costurile de exploatare reduse.

Autonomie mare in caz de pana de curent.

Multumita filtrului UV, vinurile sunt protejate de lumina nedorita. Acest lucru permite ca procesul de imbatranire sa se faca in mod natural si ofera mediul ideal de pastrare a vinului.

Constructia speciala a racitoarelor de vin, garanteaza functionarea eficienta cu cel mai scazut nivel de zgomot.

Functia rapida de racire, reduce imediat temperatura din interior, in scopul de a stoca mai multe produse alimentare si nu le afectează pe cele deja existente.

Pentru un iluminat excelent si extrem de eficient, cu o perioada de de viata de 30 de ori mai mare decat cel convențional si cu o economie de energie de 10 ori mai mare.

Cu sistemul electronic de control puteti alege temperatura pe care o doriti, cu usurintă si precizie, pentru pastrarea alimentelor proaspete si economisirea de bani.

Rafturile spatioase ale congelatorului se deschid complet chiar si atunci cand usa acestuia e deschisa la 90°C.

Sertar cu un design inteligent pentru conservarea carnii si a pestelui pentru a ramane in stare proaspata și cu cele mai bune si puternice arome.

Datorită designului special al sertarului de fructe si legume cu reglare a umiditătii, acestea se pot pastra de doua ori mai timp.

Rafturile prezinta o mare rezistenta, sunt usor de curatat, protejează interiorul frigiderului si previn scurgerea lichidelor.

Usa reversibila a acestui frigider va da posibilitatea sa alegeti deschiderea pe stanga sau pe dreapta. In acest fel, frigiderul dvs se potriveste in orice spatiu.

Suprafata speciala a acestui aparat impiedica formarea ghetii si acumularea de praf usurand astfel procesul de curatare.

Rafturile de usa sunt foarte spatioase, avand un design special care permite o circulatie a aerului corespunzătoare, astfel incat produsele alimentare sa se mentina la temperatura potrivita. Au partea de jos armata pentru o durabilitate suplimentara, si sunt realizate dintr-un plastic rezistent zgarieturi si multe spalari. Se indeparteaza si se instaleaza usor la loc pentru a fi utilizate pe deplin ca spatiu de stocare.

Rafturile de plastic sunt usor de curatat si foarte rezistente la zgarieturi si multiple spălări. Ele se pot scoate si repozitiona cu usurinta.

Liniile curate, design-ul modern si eleganta sunt combinate armonios, astfel incat aparatul dvs se imbine perfect in orice tip de bucatarie, moderna sau clasica.

Capacul din partea superioara a aparatului se poate indepartata, astfel incat sa poata sa fie adaptat spatiului unde trebuie amplasat.

Cu ajutorul constructiei speciale si a diferentelor de temperatura dintre raftul de sus si cel de jos, racitoarele de vin sunt solutia ideala pentru depozitarea celor mai multe tipuri de vin.

Cu ajutorul filtrului special de desicare, vinurile isi pastreaza nivelul potrivit de umiditate astfel incat nu se strica.

Pentru vinuri si alte bauturi unde este nevoie de un nivel ridicat de umiditate.

Usa se deschide si ramane fixa la un unghi intre 45o si 75o grade.

Capacul din partea superioara a aparatului se poate indepartata, astfel incat sa poata sa fie adaptat spatiului unde trebuie amplasat.

Depozitare usoara a alimentelor pentru cantitati mici.

Uscati hainele in mod eficient si sanatos, cu ajutorul functiei de Uscare Haine. Amplasati uscatorul de rufe intr-o camera mica (cu usa inchisa) si activati functia de Uscare Haine. Aerul evacuat asigura o prospetime si o uscare a hainelor intr-o perioada scurta de timp, in timp ce pastreaza si atmosfera uscata in spatiul respectiv.

Datorita evacuarii de aer cald (cu 10°C pana la 12°C mai cald decat temperatura camerei) si impreuna cu dezumidificarea aerului, temperatura camerei este imbunatatita in mod economic si eficient.

Bucurati-va de conditii ideale in caminul dvs. și creati un mediu relaxant și placut, fara sunete deranjante si fara umiditate. Desigur, ceea ce face alegerea acestei serii de dezumidificatoare solutia ideala este tehnologia avansata și rezultatele impresionante si silentiozitatea absoluta!

Beneficiaza de tehnologia fara compresor a Dezumidificatorului Rise cu tehnologie de deshidratare care elimina umezeala eficient si la costuri reduse. Tehnologia de deshidratare va ofera o dezumidificare economica in spatii incalzite doar cateva ore pe zi sau cu o temperatura ambientala sub 15°C.

Dezumidificatoarele cu compresor produse de catre Inventor se disting prin consumul lor foarte redus. Daca incaperea dvs. are incalzire adecvata (mai mare de 15 ° C), economisiti bani și energie alegând dezumidificatorul Inventor care se potrivește nevoilor dumneavoastra.

Beneficiati de o atmosfera curata si sanatoasa in caminul dumneavoastra si bucurati-va de o senzatie de prospetime, la fel ca atunci cand sunteti in mijlocul naturii, datorita ionizatorului integrat! Modul in care ionizatorul elimina particulele daunatoare din casa dvs. Duce la crearea unui mediu mai curat, mai sanatos si mai proaspat, fara poluanti, praf, mirosuri neplacute sau microorganisem. Veti ramane surprinsa de diferenta substantiala in calitatea aerului si veti descoperi noi niveluri de confort si odihna!

Economiseste bani si energie datorita functiei de dezumidificare inteligenta. Aparatul selecteaza in mod automat nivelul ideal de umezeala in conformitate cu temperatura camerei si asigura in acest fel un consum mai mic si conditii excelente.

Reduce consumul de energie si economiseste bani. Cu ajutorul acestei functii aparatul functioneaza in mod econom si conumul este redus la jumatate (330Watt).

Asigura un drenaj continuu chiar si in cele mai dificile cazuri. Pompa de apa integrata, cu o putere de ridicare de 5m, va permite conectarea aparatului direct la sistemul de canalizare, chiar daca acesta este inaccesibil sau se afla la distanta. *(se refera la modelele Power 40L & 50L)

Mutati cu usurinta aparatul, oriunde si oricand doriti. Rotitele integrate va ofera posiblitatea obtinerii unor rezultate excelente prin mutarea aparatului acolo unde este nevoie.

Reduce rapid umezeala in spatii in care aceasta a crescut in mod considerabil. Modul avansat Turbo imbunatateste extragerea aerului si readuce in mod eficient un nivel confortabil de umezeala, intr-o perioada scurta de timp.

Protejati unitate dvs pastrand filtrele curate datorita functiei de Memento Curatare Filtre. Indicatorul pentru filtru va va reaminti de fiecare data cand este nevoie de curatare, contribuind astfel la o functionare eficienta si creste durata de viata a acestuia.

Intr-un interval de 24 de ore puteti programa cu precizie orele de functionare ale dezumidificatorului dvs evitand astfel functionarea acestuia cand nu sunteti acasa.

Programati cu exactitate timpul de utilizare folosind temporizatorul de 8 ore pentru a evita functionarea inutila a dispozitivului.

Beneficiaza de functia de dezumidificare continua pentru rezultate imediate in locurile unde este necesar acest lucru. Cu ajutorul acestei functii, aparatul se comporta ca un catalizator in conditii cu o mare cerere precum uscarea hainelor sau camere inundate, eliminand umezeala rapid si eficient.

Uita de golirea continua a rezervorului de apa datorita functiei de drenaj continuu. Ataseaza un furtun in spatele aparatului si capatul celalalt pune-l intr-un sifon de scurgere. In aces mod apa colectata in timpul procesului de dezumidificare se va scurge direct in sifon.

Reglati eficient functionarea dispozitivului dvs. gratie afișajului “Umiditate ambientala”, care ofera informatii imediate și exacte cu privire la nivelurile de umiditate din casa. Verificati valoarea umiditatii pe afișajul digital al dezumidificatorului și reglati- l asigurând o functionare eficienta in functie de nevoile dumneavoastra.

Aflati cu doar o privire situatia nivelului de apa din rezervorul dezumidificatorului. Rezervorul este transparent sau are un punct transparent care indica care este nivelul apei, ce permite dezumidificarea fara probleme.

Bucurati-va de o functinare sigura a dezumidificatorului dvs datorita functiei de protectie la prea plin. Cand rezervorul se umple, dezumidificatorul se opreste automat si indicatorul de plin se aprinde pentru a va informa ca trebuie sa goliti rezervorul.

Protejati-va aparatul și asigurati-va cea mai buna și mai eficienta functionare cu filtrul de curatare a aerului care impiedica patrunderea particulelor de praf in dezumidificator, contribuind la prelungirea duratei de viata a aparatului.

Ajustati functia de dezumidificare! Cu functia Repornire automata nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intreruperea curentului, deoarece dispozitivul, in acest caz, va continua sa functioneze din punctul in care s-a oprit de indata ce curentul revine, oferind conditii ideale in caminul tau!

In cazul unui comportament neobișnuit, unitatea va afișa codul de eroare pe ecran, notificându-va imediat despre eroare, astfel incât sa puteti sa o corectati imediat, daca este necesar.

Protejati-va aparatul asigurând o durata de viata mai lunga a compresorului, datorita intârzierii in timpul pornirii și opririlor frecvente, care protejeaza compresorul de eventuale deteriorari.

Asigurati performanta maxima a dezumidificatorului, pe intreaga perioada de utilizare, cu ajutorul functiei de degivrare inteligenta. In cazul formarii ghetii, compresorul se va opri iar ventilatorul va continua sa functioneze pana cand stratul este eliminat.

Dispozitivul poate detecta scurgerea agentului frigorific și va afișa codul de eroare corespunzator pe ecranul digital, asigurând protectia caminului tau.

Dezumidificatorul este dotat cu un compresor ce poate functiona intr-un interval de temperatura de la 5 ℃ si pana la 35 ℃.

Bucurați-vă de liniște absolută care combină un nivel sonor scăzut de operare cu o atmosferă igienică eficientă și plăcută în locul dvs.

Bucurati-va in liniste de o atmosfera curata intr-o camera fara umiditate. Activati modul Silentios in timpul noptii sau oricand este nevoie de o liniste totala si asigurati-va ca aveti in camera nivelul de umiditate dorit fara complicatii.