Frigidere Sus/Jos

Frigiderele Sus/Jos de mare capacitate reprezinta solutia ideala pentru o prezervare impecabila a alimentelor si promite sa devina o parte integranta a bucatariei tale datorita caracteristicilor moderne care se adapteaza complet nevoilor tale alimentare si ofera confort si precizie!
Clasa de energie A++ asigura performante excelente și un maxim de economie la energie, impreuna cu functia "Total No Frost", care elimina formarea stratului de gheata si realizeaza racirea mai rapida a alimentelor. Unitatea asigura o temperatura adecvata in camera de conservare, alimentele dvs. ramanand proaspete o perioada mai lunga de timp, in timp ce controlul temperaturii si sertarele la temperatura zero grade protejeaza alimentele sensibile. In plus, datorita controlului digital cu ecran tactil localizat pe usa aparatului, puteti defini cu precizie conditiile care vor mentine mancarea proaspata, cu o simpla atingere.
Toate frigidere Inventor vin insotite de un certificat de garantie de 2 ani care asigura atat o performanta excelenta, cat si o functionare mai lunga a aparatelor, chiar si in cele mai exigente conditii!