Dezumidificator foarte eficient cu tehnologie inteligentă Wi-Fi!

 • Operarea ușoară a aparatului de oriunde vă aflați în orice moment al zilei, prin intermediul smartphone-ului sau tabletei dvs., datorită functiei Wi-Fi inteligent
 • Functia de drenaj continuu, chiar si în cele mai exigente condiții, datorită pompei de apă
 • Reglarea automată a nivelurilor ideale de umiditate din caminul dvs. și economii de bani și energie cu ajutorul funcției “Dezumidificare inteligenta”
 • Dezumidificare rapidă și eficientă într-o perioadă scurtă de timp datorită modului “Turbo”
 • Evitati golirea constantă a rezervorului de apă cu ajutorul funcției “Drenaj continuu”
 • PWR-WIFI-30L
 • Capacitate de dezumidificare 30 L / 24 H
 • Consum
  *26.7℃ 60%RH- nivel umiditate relativa
  290 W
 • Nivel zgomot (Mic/Mare) 48/50 db(A)
 • Debit aer (Mic/Mare) 166/191 m³ / h
 • Capacitate rezervor apa 3.0 L
 • Dimensiuni
  (LxAxI)
  500x386x260 mm
 • Greutate neta 17.0 kg
 • Agent frigorific R290
 • Temperatura incaperii 5 - 35
 • PWR-WIFI-50L
 • Capacitate de dezumidificare 50 L / 24 H
 • Consum
  *26.7℃ 60%RH- nivel umiditate relativa
  550 W
 • Nivel zgomot (Mic/Mare) 48/49 db(A)
 • Debit aer (Mic/Mare) 319/353 m³ / h
 • Capacitate rezervor apa 6.0 L
 • Dimensiuni
  (LxAxI)
  616x392x282 mm
 • Greutate neta 19.0 kg
 • Agent frigorific R290
 • Temperatura incaperii 5 - 35

Calitatea aerului este obtinuta intr-un mod simplu si direct, cu ajutorul celor 3 trepe de viteza ale purificatorului de aer. Alegeti una dintre cele 3 viteze disponibile: viteza redusa, medie, mare – in functie de nevoile locului si obtineti o atmosfera curata si placuta.

Protejati unitate dvs pastrand filtrele curate datorita functiei de Memento Curatare Filtre. Indicatorul pentru filtru va va reaminti de fiecare data cand este nevoie de curatare, contribuind astfel la o functionare eficienta si creste durata de viata a acestuia.

Uscati hainele in mod eficient si sanatos, cu ajutorul functiei de Uscare Haine. Amplasati uscatorul de rufe intr-o camera mica (cu usa inchisa) si activati functia de Uscare Haine. Aerul evacuat asigura o prospetime si o uscare a hainelor intr-o perioada scurta de timp, in timp ce pastreaza si atmosfera uscata in spatiul respectiv.

Intr-un interval de 24 de ore puteti programa cu precizie orele de functionare ale dezumidificatorului dvs evitand astfel functionarea acestuia cand nu sunteti acasa.

Mutati cu usurinta aparatul, oriunde si oricand doriti. Rotitele integrate va ofera posiblitatea obtinerii unor rezultate excelente prin mutarea aparatului acolo unde este nevoie.

Ajustati functia de dezumidificare! Cu functia Repornire automata nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intreruperea curentului, deoarece dispozitivul, in acest caz, va continua sa functioneze din punctul in care s-a oprit de indata ce curentul revine, oferind conditii ideale in caminul tau!

Reglati eficient functionarea dispozitivului dvs. gratie afișajului “Umiditate ambientala”, care ofera informatii imediate și exacte cu privire la nivelurile de umiditate din casa. Verificati valoarea umiditatii pe afișajul digital al dezumidificatorului și reglati- l asigurând o functionare eficienta in functie de nevoile dumneavoastra.

Aflati cu doar o privire situatia nivelului de apa din rezervorul dezumidificatorului. Rezervorul este transparent sau are un punct transparent care indica care este nivelul apei, ce permite dezumidificarea fara probleme.

Asigurati functionarea aparatului fara griji, deoarece, datorita sunetului de avertizare, sunteti informat la timp de indata ce rezervorul de apa este plin, in timp ce dezumidificatorul iși oprește functionarea imediat. Bucurati-va de niveluri excelente de umiditate fara a va face griji cu privire la posibilitatea de revarsare.

Bucurati-va de o functinare sigura a dezumidificatorului dvs datorita functiei de protectie la prea plin. Cand rezervorul se umple, dezumidificatorul se opreste automat si indicatorul de plin se aprinde pentru a va informa ca trebuie sa goliti rezervorul.

Beneficiaza de functia de dezumidificare continua pentru rezultate imediate in locurile unde este necesar acest lucru. Cu ajutorul acestei functii, aparatul se comporta ca un catalizator in conditii cu o mare cerere precum uscarea hainelor sau camere inundate, eliminand umezeala rapid si eficient.

Asigurati performanta maxima a dezumidificatorului, pe intreaga perioada de utilizare, cu ajutorul functiei de degivrare inteligenta. In cazul formarii ghetii, compresorul se va opri iar ventilatorul va continua sa functioneze pana cand stratul este eliminat.

In cazul unui comportament neobișnuit, unitatea va afișa codul de eroare pe ecran, notificându-va imediat despre eroare, astfel incât sa puteti sa o corectati imediat, daca este necesar.

Dezumidificatoarele cu compresor produse de catre Inventor se disting prin consumul lor foarte redus. Daca incaperea dvs. are incalzire adecvata (mai mare de 15 ° C), economisiti bani și energie alegând dezumidificatorul Inventor care se potrivește nevoilor dumneavoastra.

Protejati-va aparatul asigurând o durata de viata mai lunga a compresorului, datorita intârzierii in timpul pornirii și opririlor frecvente, care protejeaza compresorul de eventuale deteriorari.

Dispozitivul poate detecta scurgerea agentului frigorific și va afișa codul de eroare corespunzator pe ecranul digital, asigurând protectia caminului tau.

Dezumidificatorul are in componenta sa agent frigorific ecologic de tip R290, ce are impact redus asupra mediului, fara un impact negativ asupra stratului de ozon. Asigurati-va niveluri excelente de umiditate in casa, protejând in același timp mediul inconjurator.

Dezumidificatorul este dotat cu un compresor ce poate functiona intr-un interval de temperatura de la 5 ℃ si pana la 35 ℃.

Protejati-va aparatul și asigurati-va cea mai buna și mai eficienta functionare cu filtrul de curatare a aerului care impiedica patrunderea particulelor de praf in dezumidificator, contribuind la prelungirea duratei de viata a aparatului.

Biblioteca media pentru gama Dezumidificatoarelor Power Wi-Fi

Manual Utilizare & Wi-Fi - Poze de Inalta Rezolutie - Specificatii Tehnice

Aflati mai multe

Toate noutatile in casuta ta de e-mail

Inregistreaza-te acum cu adresa ta de e-mail si vei primi newsletter-ul Inventor cu toate noutatile despre produsul pe care il vrei