Dezumidifcator & purificator de aer. Beneficii duble prin utilizarea aceluiasi aparat!

 • Mediu absolut curat si fara praf datorita functiei autonome a purificatorului de aer
 • Diagnosticarea cu usurinta a nevoilor locuintei tale datorita indicatorului de calitate a aerului
 • Calitate excelenta a aerului fara microorganisme datorita puternicului filtru HEPA
 • Distributie uniforma a aerului in incapere si rezultate rapide datorita miscarii flapsurilor unitatii
 • ATM-25L
 • Capacitate de dezumidificare 25 L / 24 H
 • Consum
  *26.7℃ 60%RH- nivel umiditate relativa
  270* W
 • Nivel zgomot 39 db(A)
 • Debit aer (Mare/Mediu/Mic) 212/169/142 m³ / h
 • Capacitate rezervor apa 2.9 L
 • Dimensiuni
  (LxAxI)
  360x265x569 mm
 • Greutate neta 14.6 kg
 • Agent frigorific R290
 • Temperatura incaperii 5 - 35

Calitatea aerului este obtinuta intr-un mod simplu si direct, cu ajutorul celor 3 trepe de viteza ale purificatorului de aer. Alegeti una dintre cele 3 viteze disponibile: viteza redusa, medie, mare – in functie de nevoile locului si obtineti o atmosfera curata si placuta.

Uscati hainele in mod eficient si sanatos, cu ajutorul functiei de Uscare Haine. Amplasati uscatorul de rufe intr-o camera mica (cu usa inchisa) si activati functia de Uscare Haine. Aerul evacuat asigura o prospetime si o uscare a hainelor intr-o perioada scurta de timp, in timp ce pastreaza si atmosfera uscata in spatiul respectiv.

Protejati-va aparatul si asigurati performantele maxime ale acestuia datorita memento-ului de inlocuire a filtrului. Indicatorul relevant apare pe afisaj pentru a va anunta necesitatea inlocuirii filtrului, contribuind atat la o functionare eficienta, cat si la cresterea duratei de viata a dezumidifcatorului, precum si la confortul propriu!

Beneficiaza de functia de dezumidificare continua pentru rezultate imediate in locurile unde este necesar acest lucru. Cu ajutorul acestei functii, aparatul se comporta ca un catalizator in conditii cu o mare cerere precum uscarea hainelor sau camere inundate, eliminand umezeala rapid si eficient.

Uita de golirea continua a rezervorului de apa datorita functiei de drenaj continuu. Ataseaza un furtun in spatele aparatului si capatul celalalt pune-l intr-un sifon de scurgere. In aces mod apa colectata in timpul procesului de dezumidificare se va scurge direct in sifon.

Acum puteti programa cu usurinta dezactivarea aparatului in timp ce sunteti plecat, datorita functiei de temporizare care va permite sa reglati durata de functionare pentru intervale de timp cuprinse intre 1 si 9 ore.

Prin simpla apasare a unui buton puteti fi informati cu privire la temperatura curenta din incapere. Astfel puteti avea control complet pentru a obtine conditiile dorite in orice moment.

Bucura-te de linistea din timpul noptii sau cand ai de lucru si obtine conditiile ideale fara nici un factor de perturbare a linistii.

Functia de blocare, astfel incât copiii sa nu aiba posibilitatea de a porni dispozitivul sau de a modifica setarile acestuia atunci când nu sunt sub supravegherea dumneavoastra.

Asigurati performanta maxima a dezumidificatorului, pe intreaga perioada de utilizare, cu ajutorul functiei de degivrare inteligenta. In cazul formarii ghetii, compresorul se va opri iar ventilatorul va continua sa functioneze pana cand stratul este eliminat.

Bucurati-va de o functinare sigura a dezumidificatorului dvs datorita functiei de protectie la prea plin. Cand rezervorul se umple, dezumidificatorul se opreste automat si indicatorul de plin se aprinde pentru a va informa ca trebuie sa goliti rezervorul.

Dezumidificatoarele cu compresor produse de catre Inventor se disting prin consumul lor foarte redus. Daca incaperea dvs. are incalzire adecvata (mai mare de 15 ° C), economisiti bani și energie alegând dezumidificatorul Inventor care se potrivește nevoilor dumneavoastra.

Protejati-va aparatul asigurând o durata de viata mai lunga a compresorului, datorita intârzierii in timpul pornirii și opririlor frecvente, care protejeaza compresorul de eventuale deteriorari.

Aflati cu doar o privire situatia nivelului de apa din rezervorul dezumidificatorului. Rezervorul este transparent sau are un punct transparent care indica care este nivelul apei, ce permite dezumidificarea fara probleme.

Ajustati functia de dezumidificare! Cu functia Repornire automata nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intreruperea curentului, deoarece dispozitivul, in acest caz, va continua sa functioneze din punctul in care s-a oprit de indata ce curentul revine, oferind conditii ideale in caminul tau!

Asigurati functionarea aparatului fara griji, deoarece, datorita sunetului de avertizare, sunteti informat la timp de indata ce rezervorul de apa este plin, in timp ce dezumidificatorul iși oprește functionarea imediat. Bucurati-va de niveluri excelente de umiditate fara a va face griji cu privire la posibilitatea de revarsare.

Dispozitivul poate detecta scurgerea agentului frigorific și va afișa codul de eroare corespunzator pe ecranul digital, asigurând protectia caminului tau.

Dezumidificatorul este dotat cu un compresor ce poate functiona intr-un interval de temperatura de la 5 ℃ si pana la 35 ℃.

Biblioteca media pentru gama Dezumidificatoarelor Atmosphere

Manual Utilizare - Poze de Inalta Rezolutie

Aflati mai multe

Toate noutatile in casuta ta de e-mail

Inregistreaza-te acum cu adresa ta de e-mail si vei primi newsletter-ul Inventor cu toate noutatile despre produsul pe care il vrei