21 / 05 / 2014

Noi Cataloage in 2014

Va prezentam noile cataloage Inventor. In «Catalogul Rezidential 2014» veti gasi gama de aparate de perete, noile serii Alfa si Passion, cu tehnologia All DC Inverter, clasa energetica A++ si filtre de absorbtie a poluantilor cu pana la 99%. Seria Passion are filtre purificatoare si de ionizare pentru crearea unor conditii mai bune si a unui mediu mai sanatos pentru spatiul dumneavoastra de viata si lucru. Veti gasi deasemenea noua gama de frigidere si lazi frigorifice pentru 2014 cu design modern pe argintiu. Noile frigidere ofera un nivel scazut de consum energetic, nivel redus de zgomot, posibilitatea montarii usii pe partea dreapta sau pe partea stanga si picioare ajustabile, in timp ce lazile frigorifice au 4 stele, oferind o autonomie, in cazul intreruperii curentului, de 36.2 ore.

In « Catalogul de Unitati Comerciale 2014 » veti vedea noua serie Inventor Multi Free Match, care vine in intampinarea nevoilor clientului pentru confort si economie, prin operare prietenoasa cu mediul. Unitatile Multi Free Match ofera posibilitatea de a conecta, la o unitate exterioara, pana la 5 unitati interioare, flexibilitate in instalare cu o lungime totala a tevii de pana la 75 metri. Acestea sunt disponibile cu compresorul si ventiloarele unitatilor exterioare si interioare cu tehnologia All DC Inverter, pentru functionare excelenta in conditii extreme de mediu si cu economie maxima de energie. Deasemenea, au capacitatea de a functiona in modul de racire chiar si la o temperatura exterioara de pana la -15˚C.

In cele din urma, in cataloagele noastre va prezentam si doua produse noi, aparatul de aer conditionat portabil Snappy, compact si indemanatic, util pentru orice sezon si noile dezumidificatoare, modele de 10 si 20 litri, pentru calitatea vietii dumneavoastra, cu umiditatea la nivelul dorit.