30 / 09 / 2015

Catalog Dezumidificatoare 2015

Noua gama de dezumidificatoare include modelul Rise, dezumidificatorul cu agent de dezhridatare care este ideal pentru spatii insuficient incalzite si modelele Care, Eva, Pure si Power.

Gama de dezumidificatoare silentioase de la Inventor ofera un sistem de ionizare a aerului, posibilitatea de uscare a hainelor dvs, dezumidificare inteligenta si un consum mai mic de energie cu o economie de bani. Aflati mai multe despre specificatiile tehnice ale dezumidificatoarelor, utilizarea si beneficiile pe care vi le ofera. Fiecare model ofera o solutie de specialitate pentru a elimina umiditatea din fiecare zona de aplicare. In interiorul noului Catalog Inventor pentru dezumidificatore puteti gasi sfaturi utile pentru a maximiza performanta produsului, dar puteti si sa invatati cum sa eliminati umiditatea din aer, cum sa economisiti bani, cum sa va uscati hainele sau cum sa va bucurațti de o atmosfera sanatoasa.

Gama mare de dezumidificatoare silentioase Inventor va acoperi orice nevoie de dezumidificare pentru mediul dumneavoastra cu rezultate imediate!

Dehumidifiers Catalogue 2015