15 / 04 / 2016

Passion Pro - Pasiune pentru perfectiune

Descoperiti noua gama de aparate de aer conditionat Passion Pro. Cu ajutorul tehnologiei inteligente Wi-Fi puteti sa setati aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati!

Noul model Passion Pro cu clasa energetica A++ in modul de racire di A+ in modul de incalzire (Zona Medie), promite sa satisfaca chiar si cei mai pretentiosi clienti.

Noua serie de Passion Pro 9.000 / 12.000 / 18.000 / 24.000 Btu/h, va va uimi nu numai cu performantele excelente pe care le ofera, dar, de asemenea, si cu structura si design-ul unic si inovator, care au fost desemnate elementele castigatoare la Good Design Award. Aparatele de aer conditionat din gama Passion Pro combina caracteristici, cum ar fi managementul unui control centralizat, cu posibilitatea de conectare de pana la 64 de unitati interioare, Ionizatorul de super putere si filtrul de sterilizare HEPA, care asigura o atmosfera proaspata si curata, purificata in totalitate de praf, microbi si alte mirosuri! Alege cu intelepciune si ureaza bun venit perfectiunii in casa ta!