13 / 06 / 2017

Aria & Nemesis – Game High-Tech, cu Wi-Fi integrat.

Aria & Nemesis – Game High-Tech, cu Wi-Fi integrat.

Noile tehnologii imbunatatite ale gamelor Aria&Nemesis asigura o atmosfera curate si sanatoasa si confort absolut, atunci cand doriti, de oriunde v-ati afla.

  • Asigura performante excelente si economie de energie multumita clasei energetice A+++ disponibila la produsele Aria 9.000/12.000/18.000/24.000 btu/h & Nemesis 9.000/12.000 btu/h.

Tehnologia Wi-Fi standard

  • Asigurati conditiile ideale in incapere, de oriunde ati fi si economisiti energie cu ajutorul modulului smart Wi-Fi Standard.
  • Control total asupra aparatului dumneavoastra de aer conditionat cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete, de ori unde v-ati afla, asigurand temperatura optima si economie de energie, atunci cand va doriti.

Descarcati gratuity aplicatia InvmateII din Google Play sau din App Store si bucurati-va de beneficiile oferite de controlul de la distanta al aparatului dumneavoastra:

  1. Usor de folosit
  2. Optiuni multiple
  3. Curba de somn
  4. Verificare si Diagnoza
  5. Planificator saptamanal

    Functia Wi-Fi pentru managementul de la distanta al aparatului este disponibila de la prima pornire a aparatului!

    • Gamele Aria, Nemesis si Passion ProII pot fi controlate cu usurinta, de oriunde v-ati afla, cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete.

Aria

Gama Aria combina eleganta si atitudinea “verde”, datorita noului ECO refrigerant R32 care:

  1. Nivel sporit de confort
  2. Protejeaza mediul inconjurator
  3. Reduce costurile de mentenanta
  4. Contribuie la minimizarea impactului incalzirii globale

In plus, “lamella verde” protejeaza unitatea exterioara de efectele aerului sarat, ploii sau a altor elemente corozive, imbunatatind performatnele.

Nemesis

Un miracol tehnologic datorita:

  • Functiei Follow Me, care va ofera conditii excelente oriunde v-ati afla in incapere
    Temperatura presetata, se sincronizeaza cu senzorul montat pe telecomanda, oferindu-va un plus de confort si economie de energie.

  • Performantei excelente la incalzire chiar si la -25°C
    Alegerea indeala pentru zone muntoase cu temperature scazute, multumita unitatii exterioare cu un design imbunatatit ce creste capacitatea de incalzire cu pana la 47%.

Asigurati nutritia aerului din incapere cu ajutorul Filtrului cu Ionizator, Filtrului HD, Filtrului cu tripla actiune, Ionizatorului cu Plasma si a filtrului HEPA, disponibile pentru gamele Aria si Nemesis.

  • Aria & Nemesis – gamele ideale pentru conditii ideale si economie de energie, oferite de tehnolgia de ultima ora!!