09 / 02 / 2018

Inventor sustine fundatia “Zambet de Copil”

Inventor sustine fundatia “Zambet de Copil”

In data de 6 Februarie, a pus la cale o intalnire speciala la unul din casele fundatiei “Zambet de Copil”, pentru a dona 45 de aparate de aer conditionat si 20 de dezumidificatoare Inventor pentru a putea crea un mediu cat mai placut copiilor ce traiesc si cresc acolo.

xamogeloro1 xamogeloro2 xamogeloro3

Dl. Giannopoulos, presedintele organizatiei, prezent la eveniment, a facut declaratii atat despre actiunile importante ale fundatiei cat si despre sprijinul oferit de catre Inventor, prin donarea unor produse inovative, de ultima generatie. Cunoscutul prezentator TV, F.Skorda a fost informat asupra activitatii fundatiei, s-a jucat si a vorbit cu copilasii si, bineinteles, a impartit si cadouri.

xamogeloro4 xamogeloro5 xamogeloro6

Directorul de Marketing al companiei Inventor, Dna. Papadopoulou, a declarat “Suntem foarte mandri ca putem sprijini activ fundatia “Zambet de Copil”, considerand ca este o responsabilitate sociala a companiei noastre, sa contribuim la imbunatatirea vietilor copiilor ce locuiesc in locuintele fundatiei, prin crearea unor conditii perfecte de locuit”

xamogeloro7 xamogeloro8

Compania va continua sa fie orientata catre oameni, intensificandu-si efortul de a asigura conditii de locuit sanatoase pentru sute de copii.

xamogeloro9