22 / 01 / 2019

De ce sa alegeti un aparat de aer conditionat pentru Incalzire pe timp de iarna?

De ce sa alegeti un aparat de aer conditionat pentru Incalzire pe timp de iarna?

In mod traditional, incalzirea pe timp de iarna a fost facuta cu radiatoare sau Incalzire centrala. Totusi, aparatele de aer conditionat au castigat teren cand vine vorba de Incalzire, acestea devenind o alegere corecta pentru foarte multe case

Descoperiti beneficiile utilizarii aparatelor de aer conditionat pentru Incalzire, asigurand un mediu placut in casa, pe parcursul iernii.

Cele mai importante 4 motive pentru a face aceasta alegere:

Economii importante

Folosirea unui aparat de aer conditionat va ajuta la cresterea economiilor, datorita stabilitatii pretului energiei electrice, in comparatie cu pretul fluctuant al petrolului, ce tinde sa crreasca. In acelasi timp, aparatele de aer conditionat de tip Inverter, asigura temperatura ideala in incapere, cu un consum redus de energie.

Eficienta impresionanta

Aparatul de aer conditionat nu va “risipi” energia pentru a produce caldura, ci se va folosi de mediul extern, eficienta aparatului atingand astfel un nivel de 400% in comparatie cu un radiator care atinge ¼ din aceasta valoare.

Mediu Calduros si Confortabil

Bucurati-va de conditii ideale, intr-un mediu cald, chiar si atunci cand aparatul de aer conditionat este oprit. O incapere bine izolata va mentine o temperatura constanta pentru mai mult timp, pentu ca dumneavoastra sa nu simtiti o scadere a confortului.

Autonomie si Flexibilitate

Ajustati-va bugetul in functie de nevoile gospodariei, folosind aparatul doar in incaperea in care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie. Eliminati costurile si economisiti la fiecare factura.

Mediu Sanatos

Filtrele cu care este chipat aparatul, impreuna cu ionizatorul integrat, disponibil la majoritatea modelelor, contribuie la obitnerea unui mediu curat si sanatos, fara praf si alte particule daunatoare.

“Investiti” intr-un aparat de aer conditionat Inventor, pentru a va bucura de conditii ideale si un mediu calduros, in acelasi timp economisind energie si bani!